Hogyan tegyem el a kislányom kinőtt ruháit?
Figyelt kérdés
Meg akarom tartani mind, mert úgyis lesz majd tesó egy pár év múlva. De nem akarom, hogy (molyos) vagy vármi baja legyen. Kartondobozban, zacskóban, vagy hogy?2010. márc. 28. 10:59
1/7 anonim válasza:
Én már az ágyneműtartót megpakoltam a nappaliban lévő kanapé alatt.Illetve dobozban rakom őket elfele, az pedig szintén a szobában van.
2/7 anonim válasza:
Mi egy nagy nejlonzsákban tettük el, abban a régi ruháknak sem lett semmi baja. A dobozban szerintem a moly megtalálja. :-)
4/7 anonim válasza:
Mi ismerősöktől kaptunk egy csomó ruhát kölcsön, beleírták a nevüket és megegyeztünk, hogy ha kinövi a mi gyerekünk, visszakapják, mert addigra náluk lesz tesó, aki újra hordhatja. Ha nem zavar, hogy más is használja, akkor szerintem add kölcsön megbízható ismerősnek, akiről tudod, hogy vissza fogja adni, így molyos tuti nem lesz és nem is kell a tárolással kínlódnod és még jót is tettél másokkal. Amit meg nagyon féltesz, tedd egy szatyorba és tegyél mellé molyirtó kazettát. :)
5/7 anonim válasza:
Én azt a zacsit ajánlanám amiből ki kell szívatni a levegőt és lezárni. ebbe tuti nem megy bele a bogár, nem vizesedik le... plusz pici helyen elfér.
6/7 anonim válasza:
Én is vákuum tasakba tettem őket. Az így elpakolt ruhák 1/4 annyi helyet foglalnak. A metróba lehet kapni, 5 db van egy csomagban, 3 féle méretbe, kb 3000 Ft. Szerintem nagyon jók, én mi télikabátjainkat is abba tettem el.
7/7 anonim válasza:
Simán kimosod és kivasalod és beleteszed a szekrénye hátső polcára??? Én oda gyűjtöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!