Van szúnyogháló a babaszoba ablakán?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy szereljük föl, mert redőny van. baj ha nincs? kicsit féltem a bogaraktól....
9 hós
2010. márc. 28. 10:48
1/10 anonim válasza:
Igen, nálunk van. Sztem kell, a szúnyogok, legyek meg a bogarak ellen.
2/10 anonim válasza:
persze, hogy kell. A redőny lukain is bemegy a szúnyog.
3/10 anonim válasza:
úgy esetleg meg tudod oldani,hogy kivágod a hálót és belülről rajzszöggel odanyomod. a redőny miatt belűre. nem valami szép de majd ha nem kell csak lekapod
4/10 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet! :) Köszi :) Kipróbáljuk :)
2010. márc. 28. 11:16
5/10 anonim válasza:
Nekünk is rajzszöggel van. Darazsak ellen.
6/10 anonim válasza:
Mi a tépőzárral feltehető papírdobozban kapható tök egyszerű, pár száz forintos szúnyoghálót vettük meg, és sima fehér kábelcsatornával rakta fel a párom, így még szép is, a tépőzárral nem a legesztétikusabb. Kábelcsatorna egyik fele fel van szögelve, bele van rakva a háló, és a kábelcsatorna teteje leszorítja és kifeszíti. (B)
7/10 A kérdező kommentje:
hol vettétek? :) köszönöm
2010. márc. 28. 13:00
8/10 anonim válasza:
Obiban biztos lehet kapni, de én itt a helyi nagyobb CBA-ban vettem. (B)
9/10 anonim válasza:
Nekünk nincs, nem is tervezzük. Családi ház, a többi ablakon sincs szúnyogháló, tehát bárhol bejöhet, aztán átrepülhet a babaszobába.
10/10 anonim válasza:
Mi pont emiatt minden olyan ablakra tettünk, amit ki szoktunk nyitni. Kicsit olcsóbb volt így, mintha a redőnyössel külön szúnyoghálót is felszereltetünk... (B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!