Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam pici mosóport kóstolt...

Kisfiam pici mosóport kóstolt lehet tőle baja?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van hogy 15 hónapos kisfiam a földön talált a fürdőben ( mosás után voltam) egy lencse nagyságú pici száraz mosópor ( Tomi) darabot és bekapta! Gyorsan kimostam a száját, szerintem nem igazán tudta lenyelni így de aggódok azért kicsit! Szerintetek lehet baja tőle?
2016. jan. 22. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ilyenkor tejet szoktak itatni, pl. a drogosokkal is, túladagolásnál. Felhígítja a mérget, és még vmi más miatt is, ami most nem jut eszembe. Egy pohár tej nem árt minden esetre.
2016. jan. 22. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én kislányom (nem biztos) de körömlakk lemosót nyelhetett.

Épp válogattuk a körömlakkokat és nem vettem észre,játszott a k.lakk lemosóval. Én észrevettem,h v.hogy szivároghatott belöle a lötty mert letekeredve a kupak nem volt mégis minden a keze a szája szaga is k.lakk lemosó illatú volt. Gondolom rosszul zárhatott a kupak,na de a lényeg,h rögtön felhívtam a gy.orvost aki azt tanácsolta,h adjunk neki tápszert/tejet. Tehát az első válaszolónak igaza van. Adtam is neki 120ml-t mondta,h nem kell sokat adni de igyon kicsit. Ekkor ő 8-9 hós volt.

Semmi baja nem lett:-) most 14hós lesz.

2016. jan. 22. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Van, amire kifejezetten rossz a tej.

Én inkább felhívnám az ügyletet/kórházat és bediktálnám a mosópor dobozáról az összetevőket. Az a biztos, amit ők mondanak.

2016. jan. 22. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Tegnap a kislányom aki 10 hónapos a mosogatógép tablettának a csomagolását kirágta és mire észrevettem egy nagyon pici került a szájába a tablettából. Adtam neki gyorsan inni, de nem lett semmi baja. Ilyen pici darabtól nem lesz baja.
2016. jan. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!