14 hónaposom evett egy kis mosóport! Lehet valami nagy
baja belőle?
Sokat evett??? Az en lanyom bekapott egy mosogatogep tablettat es egy kis darabot le is nyelt belole.En nem vittem orvoshoz nem lett baja szerencsere de nagyon megijedtem.
2014. márc. 7. 20:45
Ha nincs rosszul, akkor nem hiszem. Enyém is 14 hónapos, ő tusfürdőt nyomott múlt héten, elég rémült feje volt, megijedtem én is, utána büfizett egy 2 perceset kb, és onnantól jól volt.
2014. márc. 7. 20:45
3/11 anonim válasza:
ha hányt utána akkor nem hiszem,
ha lenyelte akkor se hisz a bél sav felmarja
NEM A TE HIBÁD ILYEN MÁSAL IS MEG ESHET
2014. márc. 7. 20:47
4/11 A kérdező kommentje:
Hát nem látom, hogy valami baja lenne, jókedvű és szaladgál,viszont visszajött neki valamennyi nyállal együtt..pedig azonnal kimostam neki :/
5/11 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm a megnyugtatást... aranyosak vagytok :)
Az enyém is 14 hónapos.Ő tegnap a neogranormont ette meg.
Fogalmam sincs,hogy érte el.De a tégelyből falatozott. :D
Szerencsére nem lett baja,de én is megijedtem nagyon. :/
Szerintem a tiednek sem lesz baja,nyugi.
Sajnos ez előfordul!!
2014. márc. 7. 21:02
Az enyém a fürdető olajból (speciális ekcémára) ivott egy kortyot, mert annyi volt kimérve. Felhívtam a dokit, tejet illetve anyatejet javasolt, mert semlegesíti a vegyszereket, ügyeleten is ezt mondták. Más kérdés, hogy én is megkóstoltam, elkezdett zsibbadni a nyelvem, fürdés után amikor szopizni akart nem tudott, csak köhögött.... azonnal ügyelet, éjszaka megfigyelés, ott tudtam meg, hogy ezek az olajos cuccok tüdőgyulladást okozhatnak. Szerintem nem véletlenül van a csomagoláson, hogy ne nyelje le, ha igen forduljon orvoshoz..... az összetevők alapján Bp-en megmondták telefonban van-e közöttük toxikus ezt teszik minden lenyelt vegyszer esetén.
2014. márc. 7. 21:58
Biztosan nem ehetett sokat,ne aggódj.Enyém evett már popsikrémet,niveát,vakolatot és hungarocelt is.Bár utóbbi kettőt biztosan nem nyelte le,mert kidobta a szájából.
Ne képzeld,hogy sokat evett,de nyalt már bele ezekbe.De izzadásgátlót is megkóstolta már és az ajakápolót is.És szokása kiszopogatni a Crayola mosható filc színét is.(Szóval minden el van dugva már amit megehet,de érdekes módon csak az illatos dolgokat kóstolja meg,semmi mást nem vesz szinte a szájába)
2014. márc. 8. 08:02
Én a biztonság kedvéért a csomagolással együtt elvinném a gyerekorvoshoz. Az összetevők alapján majd ő megmondja, van-e mérgezésveszély.
2014. márc. 8. 09:23
Vidd el dokihoz, a barátnőm kisfia beleharapot az Persil mosogél-kapszulába, kimarat a nyelőcsővét, két hét kórház, szondán kellett etettni....
2014. márc. 8. 22:07
Kapcsolódó kérdések: