21 hónaposom ma közölte velem: Peti vagyok. De ő Dani. Szerintetek?
tegyük fel, tegnap elszaladtatok a boltba ahol a kasszánál fizetéskor (így te nem is figyeltél) a mögötted álló felvette a telefont: halló, Peti vagyok!
na kb. ennyi elég is a gyerek, pár nap múlva eszébe jut és mondja...
enyémnek egy időben az volt a mániája, hogy neki van egy barátja aki Dodi. nem járt közösségbe, tehát nem játszott számunkra idegennel, na meg Dodik nem rohangásznak a játszótéren.
utána esett le, hogy biztos hallotta a tv-t amikor a férjem a Fábrit nézte. olyankor már alszik, de lehet akkor nem aludt és beszűrődött a Dodi barátom történet mondata :D legalábbis másra nem tudok gondolni.
azóta 4 éves, ha egyedül kell játszani és társaságra vágyik, akkor áthívja Dodi barátját és tök jól eljátszik vele, akár egy órát is. szóval mély nyoma maradt nálunk Dodi barátomnak :D
a kis saját világában most őt igy hivják.nem baj-sokféle dolgot kiderithetsz igy róla-próbáld faggatni-milyen ez a kisfiú.pl,ha azt mondja,h peti nem szereti a krumplit,de az anyukája adott neki....stb,-de ez csak egy példa volt-igy elárulhat olyat is,amit magától nem mondana
de lehet,hogy ez egy egyszerű játék,az én kisfiam is csinálta-aztán,mikor hazaértünk,mondta,hogy most már elment az a másik kisfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!