Mit tehetenék 16 hónaposom alvásával?
Szerintem is akkor aludjon, amikor álmos, és szeretne.
Nekem már 2 éves múlt a kisfiam, de még most is előfordul néha, hogy olyan álmos, hogy inkább délben ha bejövünk a sétából, egyből lefekszik aludni, és utána ebédel csak.
Mindig megkérdezem tőle, hogy előbb enni szeretne-e, vagy inkább aludni, és úgy csináljuk.
Tudom, ha akkor még enni kéne, a felét sem enné meg, mert álmos, nyűgös. Nem sokszor van így, de előfordul.
Majd kialakul, legkésőbb az oviban.
13 hónapos a kisfiam, ő sem alszik ebéd után. Ha délelőtt megyünk valahova, és nem tud aludni, akkor képes ebéd helyett elaludni. Van hogy alszik délután, van hogy nem.
Azt viszont nem tenném meg, hogy nem hagyom aludni amikor álmos (sajnos hallottam ilyet, hogy anyuka egész nap nem hagyja aludni a gyerekét, hogy este aludjon).
Én sem tudom mikor áll be az alvásritmusa, de nem tudok vele mit csinálni. Ha nem álmos úgysem alszik, ha álmos, akkor meg nyűgös ha nem alhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!