8 hó körüli babátok mennyi tápszert vagy ha tejet eszik hány ml-t eszik meg?
Figyelt kérdés
Az én babán 8hós lesz nemsoká és 250-260 ml-t. Van aki azt mondja ez sok!2010. márc. 27. 20:35
1/7 anonim válasza:
Szia! Az én lányom holnap lesz 8 hós. Ő max 180 ml-t eszik, de inkább kevesebbet. Reggel lehúzza a 180-at, aztán gyümölcs+120ml, főzelék+90 ml, gyümölcs+90 ml, vacsinak pedig 150 ml.
Te hányszor eteted, hozzátáplálással hogy álltok?
Ha ennyit megeszik hasfájás nélkül, akkor ennyi az ő adagja és kész. Szerintem ne izgasd magad, hogy más szerint ez sok. Egészségére a babádnak!
2/7 anonim válasza:
Az en lanyom ma toltotte a nyolc honapot,180-210-et eszik kb 3-szor.
3/7 A kérdező kommentje:
Szia! Nem volt soha hasfájós:)hála égnek. Napi 4szer eszik de már csak 1szer eszik tápszert reggel. Már jó ideje hozzá táplálok!!:)
2010. márc. 27. 20:53
4/7 anonim válasza:
Megint első
Hű, akkor nagyon ügyesek vagytok, és a 250-260 egyátalán nem sok, hiszen azzal négy órát is kibír, reggel pedig naná, hog jobb a huzata :)
5/7 A kérdező kommentje:
Este hígabb tejbegrízt eszik abból is benyomja a 250-260at!
Napközben bébi ételt eszik. Meg joghurtot krémtúró ilyesmi. Ti mit?
2010. márc. 27. 21:01
6/7 anonim válasza:
A lányom most van túl egy 2 hetes hasmarson (szerencsére nem rota), ezalatt szinte csak a tápszert és sárgarépa-krumplit fogadott el. Most kezdhetem újra a hozzátáplálást, lisztes kajákat már evett, a tejtermékek közül pont a sajtot-túrót akartam bevezetni, mikor beütött a betegség. Szóval most főzelékek, gyümölcsök is csak módjával.
7/7 A kérdező kommentje:
Szegényke remélem már jól van:)!Túrót konkrétan még nem adtam csak krémtúrót.Én is a sajtot akarom most kezdeni! Szinte minden ízlik neki bizti majd a sajt is!!
2010. márc. 27. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!