Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, ha mindig...

Mit csináljak, ha mindig hasrafordul és emiatt nem tud aludni?

Figyelt kérdés
féléves a babám, oda-vissza forog, de ha elalszik, vagy álmosodik, először oldalra, majd hasrafordul, és ettől nem tud elaludni. Miért csinálja ezt, hogy segíthetnék rajta
2008. szept. 17. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinálta 6 hónaposan. Hasrafordult, aztán elkezdte magát lökdösni, és a végén mindig az ágy végében kötött ki, ahol persze beverte a buksiját, és egyből elébredt a félálomból. Én fogtam, beszereztem egy hálózsákot, mert abban kevésbé tud mozogni (plussz előny, hogy nem tudja magát kitakarni). Amikor oldalra fordult, akkor megtámasztottam valamivel a hátát, hogy ne billenjen vissza sem. Ma már hét és fél hónapos, és sokkal nyugodtabban és hamarabb elalszik. Mondjuk éjszaka sajnos felébred, és addig sír, amíg magam mellé nem veszem, de az esti, meg napközbeni elalvások működni szoktak így.
2008. szept. 17. 14:54
 2/2 A kérdező kommentje:
és hogy szoktátok altatni?mert az én manóm csak oldalra fordulva alszik el, többnyire hozzám bújva...
2008. szept. 17. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!