Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem hizik a babám?

Miért nem hizik a babám?

Figyelt kérdés
Most 7 hónapos múlt és 3 hónapja egy grammot sem hizott, 8 kg. 3x kap tápot, 2x gyümit és 1x húsos főzeléket. Mi a gond? Enni nem tudok vele többet etetni, viszont rengeteget ugrál mozog. Esetleg kapjon 2 husis főzeléket? Ja a gyümit is 2-3 kiskanál Sinlaccal eszi.
2008. szept. 17. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt ilyen időszak.Hat és fél hósan már felállt és kicsivel utána kapaszkodva elindult.Mi is pont így eszünk.21-én lesz 9 hós,8 kg és 73 cm.Nem alultáplált,kis izgő-mozgó izmos baba.Nem kell minden babának gurulni a hájtól.
2008. szept. 17. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám is 5 hónapos korától alig hízik. Most hét hónap + két hetes, és alig több mint 7 kg. Nem kövér baba, de rengeteged mozog, jó a közérzete, ezért nem aggódom. Szerintem neked sem kell. Jól csinálod, úgyse tudsz vele többet megetetni, mint amennyit magától szívesen megeszik.
2008. szept. 17. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj minden babanal van ilyen korszak legalabb is a doktor ezt mondta. Mi 7 honaposak vagyunk 10 kg val es vegre hogy kicsit megalltunk mar a gyarapodassal mert mar kicsit aggasztott. Sokan remisztgettek de amiota maszik es jonnek a fogai nem is eszik mar annyit. Amugy jol eteted eleg neki egy husis fozi esetleg kinalj meg ra tejcsit mert lehet hogy enne tobbet de ha nem akkor csak ilyen korszakban van.

Boldog babazast

2008. szept. 17. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!