Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ízesíti valaki a tápszert...

Ízesíti valaki a tápszert valamivel?

Figyelt kérdés
3 hós babának valót mivel dobhatnám fel?
2010. márc. 27. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én banános tápszert szoktam venni,meg néha a simába jól összeturmixolt gyümölcsöt rakok 11 hónapos kislányomnak!!!

3 hónapos babádnak nagyon jó a natúr tápszer!

2010. márc. 27. 17:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem kell neki, fűrészpor íze van. Humana 1-es tápszerünk van
2010. márc. 27. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ő mondta a babád , hogy fűrészpor-íze van?:)) egyébként egyiknek sincs jó íze ( a babáknak más az ízviláguk), de pl. pici sinlaccal meg lehet dobni, vagy esetleg másik tápi?
2010. márc. 27. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 11 félét vettem,egyik se kell neki :( Szerencsére,idáig kihúztuk anyatejjel,meg 5.5 hónapos kórtól táplálok hozzá,de most vaníliásat vettem,hátha azt elfogadja,mert most küzdünk a fogunkkal,még a cicit sem fogadta el,most meg már alig van tejcim. Igaz mi 7 hósak vagyunk. Próbáld meg a humana béby fit-et,az banános.nekem ezt ajánlotta a doki 3 hósan,de a kukába landolt egy pár próbálkozás után,mert azt sem ette. mondjuk semmijen folyadékot nem fogad el se üvegből,se pohárból,se csőrösből. :(
2010. márc. 27. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi Humana Ha Startot veszünk a 3,5 hós lányunknak. Annak igazán jó íze van. Megkóstoltam. De egyébként 4 hós koráig nem igazán kellene ízesíteni neki. Próbálj inkább másik tápszert.
2010. márc. 27. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Humana HA1 LC Pufa táppal kezdtük, egy idő után nem akarta elfogadni. Párszor próbálkoztam pici szőlőcukorral, de sajnos nem tudtam átverni a baba fejét. :) Így váltottunk, Humana Baby-fitre, ami banános, és alapból édesebb. Az pedig később azért nem kellett neki, mert megfogta a pociját, iszonyatosan szenvedett tőle. Dokink később felírta a Beba1-et, az sima ügy. Megkóstoltam, totál olyan íze van, mint az anyatejnek (doki is azért írta fel ezt, mert állítólag ezt szokták szeretni a babák). Azóta ezzel semmi bajunk.

Szerintem ne ízesítsd, hanem váltsatok! (B)

2010. márc. 27. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A Mildibé 6+ nak van egy kissé édeskés íze, nálunk ez jött be. Kérdezd meg a gy.orvost, hogy szabad-e, vagy korai.
2010. márc. 27. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!