Mennyit várhatok el a férjemtől otthon? 5 hetes a baba.
Igazából külső segítségre nem számíthatok, csak rá. Nem kellett kérni, hogy segítsen az elején, segített, a fürdetésnél, vigyázott rá, ha fejnem kellett...(ez most is így van, illetve lenne, ha nem jönne megint egyre később haza.) Házimunkában nem nagyon segített, pedig az lenne az igazi segítség. Mert hiába kapja fel a kiságyból a babót, nem csinál vele semmit, csak csitítgatja, hogy ne sírjon. Ez meg nekem nem segítség. Bátorkodtam megjegyezni neki, hogy a házimunkában tudna segíteni. Az eredmény, hogy már a baba körül is csak akkor segít, ha kérem. Amit ő csinál: vásárlás (ezt régen is együtt tettük csak most én kiestem, az öccse megy vele, mert velünk lakik)+ főz hetente kb.3x (ezt szintén megtette a baba előtt is, igaz nem 3x..)Már megkaptam, hogy milyen jó dolgom is van nekem ez miatt.
Már eléggé kivagyok, mert az alvástól is elveszi az időt a fejés, mert még nincs elég, így ez is extra macera. Megértem én, hogy pluszban kell itthon tevékenykedni, de hát nem csak enyém a baba. Illetve házimunka eddig is volt, de akkor eddig ezt ki csinálta munka mellett?..hát nem ő. Kérlek, adjatok ötleteket, mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!