Kb. hány hónaposan jön el az az idő, hogy a baba leül és folyamatosan játszik valamivel?
Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok....:) most vagyunk az örökmozgó korszakban, és csak reménybe szeretnék kapaszkodni....:))2010. márc. 27. 13:32
1/12 anonim válasza:
mi pl örökmozgók és társaságkedvelők vagyunk, de kb 3 évesen jött el az az idő, hogy most már ülve egyedül is tud játszani, de ez alkatfüggő.
2/12 A kérdező kommentje:
3 évesen??? :)))
2010. márc. 27. 13:39
3/12 A kérdező kommentje:
nekem elég lenne, ha 10-15 percig érdekelné valami a max. 3 perc helyett:)
2010. márc. 27. 13:41
4/12 anonim válasza:
Nekem a 3 perc is elég lenne. :((
5/12 A kérdező kommentje:
max. 3 perc....:)
2010. márc. 27. 13:47
6/12 anonim válasza:
Mennyi idős a kicsid? Mert egy másfél évestől ne nagyon várj ilyet, ha örökmozgó (első voltam)
7/12 A kérdező kommentje:
10, 5 hónapos....de állandóan mászik, mindenhova, feláll, lépeget....én meg már néha szívrohamot kapok pl. mikor eldönti, hogy ő egyedül áll és a két kezében van vmi közben meg a hasával "támaszkodik".....:))
2010. márc. 27. 13:51
8/12 anonim válasza:
Hát ő nem fog neked egyedül játszogatni 10-15 percet. :)
Jönnek a nagy esések, és koppanások. "Egy percre sem" lehet őket magukra hagyni ilyenkor. De ne ijedj meg, ha esik, csak ha sír, akkor vedd fel, de akkor se ijedj meg, csak mond, hogy: nincs semmi baj, adok egy gyógypuszit rá és hupsz már nem is fáj.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi, aranyos vagy....:) hát esések már most vannak, mert ugye a hastámasz egy ideig jó csak....:)
2010. márc. 27. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!