Hogyan altat a "Suttogó"?
Szia!
Nálunk is nehezen megy a napközbeni alvás,próbáltam a suttogó szerinti felvesz letesz módszert hát nálunk sajnos nem vált be! Néha előfordul, hogy pont elcsípem mikor kezd álmosodni,(az a baj hogy van mikor 1/2 óra van mikor 1 óra, ezért úgy kell "elcsípni")Olyankor beteszem az ágyba cumi egy kicsit nézelődik és elalszik egyedül,ha nem sikerül akkor kicsit nehezebb a dolog, olyankor ringatom egy kicsit beteszem és finoman rázogatom a kis fenekét, van hogy 20 percig is letart mire elalszik, de ez van! Nekem nem jött be suttogós dolog!
Szia!
Én nem olvastam a suttogót!
De én úgy csinálom az altatást születése óta, hogy ha látom, hogy álmos beviszem a kiságyba a lányomat, és egy 5 percet még játszunk a hátán fekve, mutatok neki valamilyen játékot, vagy felhúztam a zenélős körforgót! Ha már végkép elfáradt, akkor hasra fektetve az elején max. 20-30 perc sírás után elaludt! A lányom most 4 hónapos és ha látom, hogy álmos beviszem a kiságyba pici játék még, ha már jobban dörzsöli a szemét akkor hasra fordítás után 2 perc múlva SÍRÁS NÉLKÜL elalszik!!!!!!!
Mindenki nekem azt mondta, hogy szívtelen vagyok, sőt még a mai napig is sokan brutálisnak tartják azt, hogy így kezdtem elaltatni!! De meg lett az eredménye, most már sírás nélkül alszik el a lányom 4 hónaposan!!!!
Az anyósom segített az első 2 hétben, ő nála eltartott majdnem 1 órán keresztül az altatás, ezek után én azt mondtam, hogy ő is így csinálja, és sikerült neki is max. 20-30 perc az elején, mára pedig neki is 2 perc!!!
Remélem tudtam segíteni neked!
Boldog babázást kívánok! Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!