Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mossnám a 7hós babám fogát,...

Mossnám a 7hós babám fogát, de hogyan?

Figyelt kérdés
A fogkrémre az van írva,hogy vigyázzak nehogy túlsokat nyeljen belőlle.De fiammal hogyan tudnám megértetni,hogy köpje ki?Nem minden baba fogkrém lenyelhető?Utánna adjak neki inni,hogy a fogkrémet nyelje le?Vagy hogy működik ez??
2010. márc. 27. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ebben a cikkben azt irjak, hogy ne hasznalj fogkremet a baba 2 eves koraig. Olvasd el, szerintem hasznos lehet szamodra.

2010. márc. 27. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell fogkrém, csak egy kis ronggyal ki kell törölni. Vagy vízzel, és ujjvégre húzható gyűszűszerű babafogkefével.

Nem mindent kell megvenni, amit a kozmetikaipar rádtukmál.

Minél kevesebb fogkrém kerül a testébe, annál jobb. Kiköpni nem fogja. Inkább ne használd!Kevesebbet ártassz.

2010. márc. 27. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neki egyátalán nem kell még fogkrám.Én minden esste oda adtam neki a fogkrémet rágni,gumi sörtés volt.Mikor mostam a fogam mindig mutattam neki hogy kell.Egy évesen már csinálja.Elég ha átdörzsölitek neki fogkrém nélkül.
2010. márc. 27. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon szeretnéd fogkrémmel mosni, akkor használj nenedent-et, abban nincs fluor.

Amúgy szerintem is elég áttörölni, én vettem a patikában xillites törlőt, azzal törlöm át neki, meg kapott dm-es 3db-os fogkefét, abból az egyest. Nagyon szereti vele dörzsölgetni az ínyét meg a fogait, és ezzel le is takarítja őket.

ҝ

2010. márc. 27. 09:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 27. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!