Gyermeksátor, strandsátor? Mi a különbség?
Figyelt kérdés
Melyiket vegyem meg?2010. márc. 27. 08:06
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
A gyereksátor sztem sima sátor, csak kisebb és valami minta van rajta, mesefigura vagy ilyesmi, a strandsátor pedig nem zárt, az csak a nap és a szél ellen véd a strandon. Melyiket vedd meg? Attól függ mire szeretnéd használni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A gyereksátor nem használható a strandon?
2010. márc. 27. 09:24
4/8 anonim válasza:
Miért ne lenne? Ott használod ahol akarod. Csak a funkciójuk más, egyik játszani való a másik a nap, szél ellen véd.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és külömbséget akartam írni.
2010. márc. 27. 10:14
6/8 anonim válasza:
Szívesen, de a különbség a helyes. :-)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi,tényleg igazad van...de gáz!
2010. márc. 27. 12:36
8/8 anonim válasza:
Az IKEA-s pl nem használható strandon. Biztos vannak olyanok is amit kint és bent is használhatsz, de azok drágábbak, mert más anyagból készülnek. Amikor veszed, mindenképp kérdezz rá.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!