Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar aludni? 20hós...

Miért nem akar aludni? 20hós fiam 3-4napja mindig felébred éjjel 1körül, és 1-2órát fenn van. Magyaráz, nyöszörög, ha megunja magát sír. és kapaszkodik kifele.

Figyelt kérdés

én meg csak megyek fektetem vissza,mert félek hogy kimászik, mert egyszer már kimászott.amúgy nem zavarna a fenn léte,gondolom megunná és visszaaludna.

mit csináljak?párnázzam körbe a kiságyat, ha esik puhára essen?mi lehet a problémája,hogy nem alszik?

és reggel mintha mi se történt volna úgyanúgy ébred 6kor,mintha átaludta volna az éjszakát.

2010. márc. 27. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Jól lakik este? Vagy nincs melege?Akkor szoktak felébredni.Vagy ha nappal sokat alszanak.
2010. márc. 27. 07:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a cipőben járok mint ti csak az énfiam még 13 hónapos. Nekünk is pár napja tart az előtt szépen aludt.Nem értem mi lehet vele?

Tuti nem éhes ,nincs meleg csak egyszerüen nem akar aludni!

Ja és ő csak egyszer alszik napközben déltől 1 óráig.

Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszoltam ,de már teljesen ki vagyok. Lehet a frontot érzik ma hideg lett és esik az eső!

2010. márc. 27. 09:04
 3/5 A kérdező kommentje:

nappal egyszer alszik 2órát.nem hiszem ,hogy melege lenne.és már 8hónapos kora óta nem eszik, nem iszik éjjel, átaludta mindig szépen.lehet hogy a frontok miatt van.

második válaszoló, te honnan írsz?itt még szép az idő.szfvár.

2010. márc. 27. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
bocsi a késői válaszért.Hajdúnánásról írok és délutánra még rosszabb lett nagyon esett:-(
2010. márc. 27. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi, itt szerencsére egésznap jó idő volt.

körbe párnáztam a kiságyat, ha esne, puhára essen.

2010. márc. 27. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!