Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez kukigyulladás lenne? Mit...

Ez kukigyulladás lenne? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kisfiam 14 hónapos, rendszeresen húzogatjuk a kukit. Még picit le van tapadva, de azért szépen hátra lehet húzni.

Viszont a tegnapi fürdetés után tök nehéz volt visszahúzni, piros volt a belseje, és eléggé váladékozott is. Ma reggel is ugyanez a helyzet.

Főztem kamillateát, hogy azzal lemossuk, de félek, hogy nem lesz elég. :(

Másnál volt ilyen? Mit kell tenni?

2010. márc. 27. 07:07
 1/6 anonim ***** válasza:
betadinos öblítés, doki, ad rá gyulladáscsökkentő krémet. ha olajos kézzel huzogatod, akkor kisebb az esélye, hogy bereped és begyullad a kuki.
2010. márc. 27. 07:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Már én is ki akartam írni a kérdést,mert nálunk is hasonló a helyzet,de a kisfiamnak a dokinő huzta fel,de csak egy kicsit(annyit tudott)ugyis berepedt az egész,azóta megdagadt neki és hozzá se enged érni. Fitymaszükülete van és sebészhez kell vinnünk. Ja és azóta hőemelkedése is van a fiamnak,mióta a dokinő megprobálta felrántani neki.(2 napja)

Én is nézem a válaszokat.

2010. márc. 27. 07:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Jaj, ez rosszul hangzik. :( Remélem, hamar rendbe jön a kisfiad!

És nektek adtak valamit kezelésre?

2010. márc. 27. 07:36
 4/6 anonim ***** válasza:
semmit nem adtak,mondtak...
2010. márc. 27. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Betadine oldatot cseppents langyos vízbe, hogy legyen egy kis barnás színe a víznek. Ebbe naponta többször lógassátok bele a kukit, pár percre. Én peluscseréknél csináltam.

Nekünk antibiotikumos kenőcsöt is írt a doki, de annál nagyon üvöltött a kisfiam, így nem használtuk. Gondolom csípte neki...

5 nap alatt gyógyult be a felrepedés.

Ja dokinéni a Normafloret is mondta, mert állítólag nemcsak a belekre jó, hanem a bőrre is.

2010. márc. 27. 15:43
 6/6 A kérdező kommentje:
No a kamillás lemosás eddig hasznosnak bizonyult. Minden pelenkacserénél átmostuk visszahúzva is, és levitte a gyulladást. Tegnap már nem volt váladék. :)
2010. márc. 28. 07:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!