Ez kukigyulladás lenne? Mit tegyek?
Kisfiam 14 hónapos, rendszeresen húzogatjuk a kukit. Még picit le van tapadva, de azért szépen hátra lehet húzni.
Viszont a tegnapi fürdetés után tök nehéz volt visszahúzni, piros volt a belseje, és eléggé váladékozott is. Ma reggel is ugyanez a helyzet.
Főztem kamillateát, hogy azzal lemossuk, de félek, hogy nem lesz elég. :(
Másnál volt ilyen? Mit kell tenni?
Már én is ki akartam írni a kérdést,mert nálunk is hasonló a helyzet,de a kisfiamnak a dokinő huzta fel,de csak egy kicsit(annyit tudott)ugyis berepedt az egész,azóta megdagadt neki és hozzá se enged érni. Fitymaszükülete van és sebészhez kell vinnünk. Ja és azóta hőemelkedése is van a fiamnak,mióta a dokinő megprobálta felrántani neki.(2 napja)
Én is nézem a válaszokat.
Jaj, ez rosszul hangzik. :( Remélem, hamar rendbe jön a kisfiad!
És nektek adtak valamit kezelésre?
Betadine oldatot cseppents langyos vízbe, hogy legyen egy kis barnás színe a víznek. Ebbe naponta többször lógassátok bele a kukit, pár percre. Én peluscseréknél csináltam.
Nekünk antibiotikumos kenőcsöt is írt a doki, de annál nagyon üvöltött a kisfiam, így nem használtuk. Gondolom csípte neki...
5 nap alatt gyógyult be a felrepedés.
Ja dokinéni a Normafloret is mondta, mert állítólag nemcsak a belekre jó, hanem a bőrre is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!