Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányos Anyukák, ma olvastam,...

Lányos Anyukák, ma olvastam, tetszik?

Figyelt kérdés

Kis szemedben szivárvány

Kis szívedben nagy világ

Kicsi szádon rózsa fénye

Kis arcodon angyal színe.

Apró kezed két kezemben

...tovább »Apró lábad követ engem

Óriási szívecskédben

Óriás az érzés mélyen.

Lelkeden a szivárvány

Testeden angyalszárny

Szíveden a szeretet

Az én szívemhez vezet.

Szeretlek szép Édesem

Te vagy az én legszebb kincsem

Kicsi lányom vagy te nekem

Óriás vagy a szívemen.

Szeretlek !!!!!!

2010. márc. 26. 21:30
1 2
 11/11 anonim válasza:
56%

Én nem azért mondom, de itt nem az a lényeg, hogy egy profi verset olvashatunk, amibe nem lehet belekötni, hanem ha egy embernek vannak érzései akkor átszűrődik a szeretet a versen. Ezt a verset nem versenyre írták, hanem csak úgy, SZERETETBŐL! Ha pedig vizuális vagy, akkor még jobban a szívedhez szólnak a sorok...

[link] Én vizuális típus vagyok és valahogy így képzeltem el a leírt sorokat. Vagy így: [link] És nem értem, hogy miért kell belekötni a versbe szakmailag. Itt szerintem nem az volt a kérdés, hogy ki hogyan tudja ócságolni és legiccsesezni, hanem az, hogy kinek mennyire szól a szívéhez. Nekem nincs gyerekem, mert fiatal vagyok még, mégis nagyon meghatott. És lehet lepontozni. Köszönöm. :)

15/L

2010. aug. 3. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!