Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha meg van fázva...

Mit tegyek, ha meg van fázva és nem engedi, hogy az orrszívóval kiszívjam az orrát?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Olyan nincs, hogy nem engedi. Te vagy a felnőtt, ő a gyerek, te mondod meg, hogy mi legyen. Az ő érdeke, hogy kiszívd, ha nem akarod felszúrásra vinni!!
2010. márc. 26. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. Úgyis te vagy az erősebb (persze ezt nem kelle neki mondani) Le kell teperni és gyorsan túlesni rajta. Ez az ő érdeke, de ő még úgysem érti meg( akármennyi idős is). Nagyon haragudni fog egy ideig, de majd elfelejti.
2010. márc. 26. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Így van, mondd meg neki, hogy ezt muszáj, és utána dédelgesd egy kicsit.
2010. márc. 26. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a lányom olyan őrült üvöltést rendezett mindíg, hogy szinte már én sírvafakadtam:-(

DE MUSZÁJ:-(((

2010. márc. 26. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem engedi. Illetve van, de te akkor is szívd ki neki. Fogd le, vagy fogja le az apja (nálunk így volt), és gyorsan túllesztek rajta. Muszáj
2010. márc. 26. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Én lefogom, ordít és kiszívom. Másképpen nem megy. Ez nem AKARÁS kérdése, mert ráhúzódik a fülére, aztán már akármit akarhat!
2010. márc. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!