Ha a szülés után 2 hétig nem lehet kivinni a babát, akkor hogy megyek el a varratszedésre 1 héttel utána?
Császármetszésem lesz március közepén, egy héttel utána a hasamon varratszedés. De most ugrott be, hogy a védőnő azt mondta, 2 hétig ne vigyük utcára a gyereket.
A férjem mindenképpen szeretne velem jönni. Meg kell kérni valakit majd, hogy vigyázzon a gyerekre vagy elvihetjük őt is?
A Klinika 10-15 perc taxira van tőlünk, és időpontra mennék, a terhesgondozós épületrészbe, szóval nem a kórházi betegek közé.
Ilyenkor mosolyogni kell mikor ezt mondja a védőnő 😅
Igaz az én 2 gyerekem nyári baba volt, de ahogy hazavittük mindennap levittük 10 majd 15 majd 20 percre sétálni. A hugom novemberi, őt is vitték mindenhova teljes nyugalommal :)
Nem kell ezt komolyan venni, neki is jót tesz egy kis levegő.
Nyugodtan elviheted magaddal semmi baja nem lesz.
Az elsönél még én is betartottam, most várom a másodikat áprilisi baba lesz, de mivel van egy 2,5 éves extra mozgékony lánykám, segítségem nem lesz ezért tuti hogy nem fogom tudni megvárni a 2 hetet, jó idö is lesz már, nem fogok bezárkózni velük, mind3-an megbolondulunk.
Kedves Kérdező! te annyira cuki vagy, és annyira együtt érzek Veled, hogy nyilván első baba miatt aggódsz... :)
Elmondom, nekem hogy volt. Az elsőt spontán szültem, varratszedés a 4. napon, aznap haza is mehettem. Második sürgősségi császár, varratszedés 4. napon, aznap mentünk is haza. Most a 3. babánál szintén császár sajnos, pénteken du. szültem, vasárnap délben(!) már kis is kapta az új doki a varratokat és irány haza... :o Meredek, de így volt. Lépni alig mertem, a doki csak röhögött, hogy gondolja, hogy ha rizikós, akkor kiszedtem volna? Szóval nekem mindhárom esetben a bent tartózkodás alatt volt varratszedés, és azóta is minden simán zajlott. A babukádat pedig nyugodtan kiviheted, az a pár perc a kocsitól a kórházig bundazsákban, és a hordozón egy kisebb takaróval, ami felfogja a szelet, nyugodtan kibírható még Neki is! :) Egyébként meg azt mondom, hogy az szüljön, aki így félti a kis Kincsét!!! Ne aggódj, tudok Neked mondani (és gondolom, az első válaszoló szülésznő is, pláne) olyan "anyukákat", akik le se tojják a babájukat, de jól jön az érte járó ilyen-olyan juttatás!
Hajrá, Veled vagyok, szép szülést, gyönyörű, egészséges babát, sok tejcsit és nyugodt éjjeleket kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!