Hol találhatnék a kislányom számára egy nagyon fontos dolgot? Bővebben lent!
Kislányom 16hónapos!5 hónapos kora óta volt egy kis alvós rongyija amit ő nyünyünek hívott!
Sajnos ma Pécsett a nagy tescoban elhagytuk és nem is lett meg!!
Kérlek titeket ha valamelyik tesco áruházban látnátok ilyet,írnátok nekem!?
Nagyon fontos a kislányom számára!
Vettünk neki más fajtát,de nem kell neki!
Sokat sírdogál,mert szinte mindenhová vitte magával!Nagyon fontos lenne egy ugyanolyat találnunk,mert a szívünk szakad meg ahogy látjuk hogy milyen keservesen keresi!!
Itt a kép:
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni!
az utolsó válaszólonak írtam privit,mert ez az a "nyünyü"amit keresünk!De mindig jól jön a tartalék,ha valaki talál még ilyet akkor írjon privit!Köszönöm!
Attól függ melyikre gondolsz!?
az ugyanolyan mint amit elhagytunk az sajnos még nem érkezett meg,majd talán holnap,de semmilyen másik nyünyüt nem fogad el még mindig!
Várjuk azt az ugyanolyan nyünyüt még!
Megérkezett tegnap reggel az ugyanolyan nyünyü!
Először furcsán nézte pár másodpercig mert azért 5 napig nem látta,aztán elvette a kezemből és egész nap le se rakta!:)
Nagyon boldog volt!Most is hurcolja!:)
Nagyon Köszönöm annak a kedves anyukának aki eljuttatta nekünk!
Nagyon édesen és nyugodtan aludt az új de megszokott nyünyükéjével!
Nagyon hálás vagyok,kedves anyuka!Köszönöm!!
Istenem4El sem hiszem hogy ennyi jó ember van!Végig figyelemmel kísértem a kérdésedre a válaszokat, és olyan jó volt olvasni a sok segíteni vágyó üzijét!
Örülök hogy lett egy ugyan olyanotok!Ez a kép mindennel felér!Látszik a teljes megnyugvás!Nagyon Édes!
egy anya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!