Hol találhatnék a kislányom számára egy nagyon fontos dolgot? Bővebben lent!
Kislányom 16hónapos!5 hónapos kora óta volt egy kis alvós rongyija amit ő nyünyünek hívott!
Sajnos ma Pécsett a nagy tescoban elhagytuk és nem is lett meg!!
Kérlek titeket ha valamelyik tesco áruházban látnátok ilyet,írnátok nekem!?
Nagyon fontos a kislányom számára!
Vettünk neki más fajtát,de nem kell neki!
Sokat sírdogál,mert szinte mindenhová vitte magával!Nagyon fontos lenne egy ugyanolyat találnunk,mert a szívünk szakad meg ahogy látjuk hogy milyen keservesen keresi!!
Itt a kép:
Már kiértünk Pécsről mikor feltűnt hogy nincs meg!
Visszamentünk,de sajnos senki nem látta!Megkérdeztük a takarítókat is,de előtte volt váltás és akik esetleg láthatták azok már elmentek!Megadtuk a telefonszámunkat hogyha valaki leadná vagy a reggeles takarító látta volna hívjanak!
Remélem meg lesz,mert nagyon szomorú szegény!
Van neki is 3 másik,meg egyet ma is vettünk de az nem ugyanaz!Már nagyon megszokta!Sokat sír szegénykém és nagyon sajnálom!
Az megköszönném!
Nagyon fontos lenne!
Ha írsz nekem priviben egy telefonszámot akkor elküldöm az enyémet is és tudsz szólni!
Tényleg nagyon fontos!
Semmi mást nem fogad el sajnos!
Nekünk is van 4!Macis,nyuszis,zsiráfos és ma kapott egy elefántosat de hozzávágja mindenkihez meg eldobálja!
Most is nyugtalanul alszik,mert többször mocorog és olyankor kitapogatja hol van és hozzábújik!Mellé tettem egy másikat,de amint hozzábújt felsírt!
Egész nap hurcolta és sokszor még nekem se adta oda ha kértem inkább a háta mögé dugta!Szinte minden nap ki kellett mosnom,már nagyon megviselt volt,de neki az kell!
Remélem találunk olyat,vagy aki megtalálta talán leadta valahol a tescoban később!
Ez a kép pár napja készült!Már nagyon a színét sem lehetett megmondani,annyira megviselt volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!