Babával esküvőre menni, ti hogy oldottátok meg?
Pont erről beszélgettünk a férjemmel a minap. Nálunk most 4 évesen jött a nagyobb fiunk "bulizni" 11-ig. Előtte nem akartam, nem láttam értelmét.
Mi pl. az elmúlt 4-5 évben rengeteg lagziban voltunk, és volt,ahol láttam nagyon piciket. Volt,hogy az egyéves ott aludt anyuka kezében éjfélig,de az Istenért sem akartak hazamenni. A kicsi meg néha meg-meg riadt. Kinek jó ez? Anya megmozdulni sem igazán tud, és a gyereknek sem jó a hangos zene, meg 100 táncoló, hangoskodó felnőtt.
Nálunk is volt,hogy úgy volt esküvői meghívásunk, egyik nagyszülő sem tudott vigyázni a fiamra, akkor én a vacsora után fogtam magam és szépen hazajöttem vele.
Számomra a legdurvább eset 4 éve volt, amikor egy barátunk esküvőjén éjfélkor még ott volt egy 3 hónapos baba. Anyuka rángatta az asztal mellett a babakocsit, a kicsi meg próbált aludni.
Én ezzel úgy vagyok, hogy sz.r kihagyni egy bulit, ha úgy van, de ha az embernek gyereke van, akkor ez ezzel is jár.
Nekem 6 hónapos lesz a gyerekem a barátnőm esküvőjén, ahol koszorúslány leszek, mi úgy fogjuk megoldani, hogy visszük a szertartásra (ha kell, a férjem kimegy vele, ellátja), utána hazaviszi, fürdeti, elaltatja, és egy nagyszülő fog rá vigyázni, ameddig visszajön értem, és ott leszünk kicsit a lagziban. Viszont mi olyan 45 percnyire lakunk a lagzi helyszínétől, nem tudom, nektek mennyire lesz ez messze, vagy mennyire megoldható, illetve lesz-e szállás az esküvő helyszínéhez közel?
Ha nem lesz, akkor én úgy mennék a helyetekben, hogy a lagzin mondjuk 1 órát, vagy kettőt ott vagytok, és utána haza. Ha nagyon fáradt, és jó alvó, akkor útközben szerintem úgyis elalszik, vagy már előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!