Vászoncipőbe van betétes fajta?
Figyelt kérdés
2 hónapja kezdett el egyedül menni a babám,így megvettük az első cipőjét.Nem vastag a talpa,de mégis nagyon meleg benne a lába ebbe a jó időben.Úgy gondoltam veszek neki vászoncipőt,viszont azokba általában nincsen betét.vagy nem is fontos hogy legyen benne?nem is olyan magas a száruk.szóval félek tőle,de így meg belesül a lába.a szandinak meg nincs itt az ideje.mit csináljak?2010. márc. 26. 14:33
1/6 anonim válasza:
nekünk volt vászon, kb. 20-as. már kinőttük, szóval lehet kapni.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi,igen pont 20-as kell nekünk is.akkor utánanézek,mert ahol eddig láttam az csak sima egyenes betét volt benne.
2010. márc. 26. 14:57
3/6 anonim válasza:
Pediped és Shoooshoos. Ebben tuti nem izzad.
4/6 A kérdező kommentje:
sajnos ennyi pénzt nem tudok és nem is akarok adni.Most vettem meg az első cipőjét,nemsokára szandit is venni kell.A vászoncipőjét kicsit olcsóbban szeretném megúszni.
2010. márc. 26. 16:43
5/6 anonim válasza:
én kínaiba vettem. persze, azt mondják, ott nem szabad, mert... de szerintem igenis vannak ott is jók, semmi bajuk. persze több a gagyi. a 18 ezer forintos Nike cipőm is kínai... Vettünk neki egy jó minőségűt, és egy kínait. semmi baja nem lesz tőle, még jobban áll rajta, szerintem kényelmesebb is, mint amit 8 ezerért vttünk.
6/6 anonim válasza:
A Zetpol cipők nagyon jók (volt most nemrég is erről kérdés).
Ezekben van betét is (de kivehető, én kivettem). Vászon és egyéb anyagokból is van, nagyon széles választék. Teszveszen is vannak (újak). Bátran tudom ezeket ajánlani, mert olcsóak, nem kínai vacakok, a talpuk is rugalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!