Baj ha nincs napirendje az 5 hós csecsemőnek?
A hasfájása 3hónapig tartott ezalatt felcserélte a nappalt az éjszakával...azóta próbálom helyreállítani, ami néha sikerül, de aztán megint összezavarodik pl.: túl hosszú séta vagy kisebb hasfájás miatt.
Se nappal se éjjel nem alszik 4óránál többet. Néha hajnalban van ébren néha éjszaka néha nappal. Minden napunk más...csak a séta kezdődik pontos időben ami 1óra. Ilyenkor alszik 2-3 órát.
A napi fürdetést ellenzem.
Előre köszönöm a válaszokat
Tanulatlan tuskó az, aki még helyesen sem tud írni! Előbb lapozz át egy helyesírási szótárt, utáNa (1 n-nel!!!) foglalkozz a tusfürdők összetevőivel. Tipikus öntörvényű idióta okostojás vagy, aki csak a magáét fújja.
Tanácsért jöttél ide, sokan mondják, hogy fürdesd meg este fix időpontban, mégis csak leugatsz mindenkit. Akkor minek kérdezel? Oldd meg magad
Nem a fürdetést kérdeztem csak arra voltam kíváncsi hogy másnak van e...
Az meg hogy elírok 1-1 dolgot azért van mert keveset használom a magyar nyelvet mert én angliában tanultam 😉
olvasd el a cikkeket és kérdezd csak meg a védőnőt mit mond erről...
a mell fejése is nagyon fontos volt RÉGEN, a hason alvás veszélyeiről is később vettek tudomást....
Hülye voltam hogy magyarokat kérdeztem
A memóriàd hol hagytad?
Leírtam hogy 3szakembert kérdeztem meg. 2 midwife-ot ès egz GP-t.
A cikket csak nektek küldtem.
Ide voltam beregisztrálva...az hogy tényekkel érvelek okoskodás, de az hogy te szimplán nyomatod az oltásaidat meg az ALAPTALAN tudásod...az nem.
Azoknak akik az elején segítettek és mèg nyomon követik köszönöm 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!