Baj ha nincs napirendje az 5 hós csecsemőnek?
A hasfájása 3hónapig tartott ezalatt felcserélte a nappalt az éjszakával...azóta próbálom helyreállítani, ami néha sikerül, de aztán megint összezavarodik pl.: túl hosszú séta vagy kisebb hasfájás miatt.
Se nappal se éjjel nem alszik 4óránál többet. Néha hajnalban van ébren néha éjszaka néha nappal. Minden napunk más...csak a séta kezdődik pontos időben ami 1óra. Ilyenkor alszik 2-3 órát.
A napi fürdetést ellenzem.
Előre köszönöm a válaszokat
2. Válaszoló:
Ha tudsz vegyszer menteset légy szíves írd le a nevét! Köszönöm. Én idáig nem találtam. A nátrium laurát/lauril szulfát és a coco be...(nem tudom mi) habzást biztosító anyag mindbe benne volt 😕
Köszönöm! Összeszedem magam remélem helyre tudom hozni 😊
A napi fürdés mióta káros??
Ki ne találjátik már,hogy a popsitörlő meg életveszélyes,mert képesek lesztek egész nap a s,,zaros pelenkában hagyni a gyereket!
Ne csodálkozz,hogy a gyereked nem tud rendet szokni,hisz láthatóan te magad sem ismered ezt a fogalmat,hogy napi rutin!
És igen,ennek része a napi fürdés!
Nem a napi fürdés káros,hanem ez,amit csinálsz!
Most még lehet nem érzed,ha ha mennél visdza dolgozni és a gyerek még akkor is éjjel játszik,nappal alszik, a fejedet a falba fogod verni!
És még valami! Ha napibrutint akarsz,ahhoz kellenek a fix időpontok,fix dolgoknak (fürdés,séta stb.)
Rendben 😀 te bistos érted a bőr kémiáját és tudod azt hogy a vegyi anyagok milyen hatással vannak rá.
A popsitörlő is káros, helyette víz vagy vizes törlő ajánlottabb, de lehet kapni bio popsitörlőt is.
Ezt nem mi találtuk ki hanem a természet. Nem lenne szabad ennyi ekcémásnak lenni...de te valószínűleg nem vagy az...
Ohh jaj,bioanya, biogyerekkel!
Gondolom villany sincs bevezetve,mert hát ott a gyertya...
Na,léptem!
Nem vagyok bio...csak bio párti.
Nem fog ártani a gyereknek az ha nem fürdik (csak a rutinban). Ha majd koszos lesz fürdetem.
egyébként nektek is hasfájós volt?
Elmondaná valamelyikőtök hogy miért tegyek addig kárt a gyerekemben amíg nem muszáj?
Ja és nyugodtan meg lehet nézni hogy a fejlettebb országok mit ajánlanak. Pl anglia 😉 ott még kenőcsöt hintőport és tusfürdőt se tesznek a gyerekre.
Sima vízzel is lehetne fürdetni. Amúgy a gyógyszertári fürdetőkrémben egyik általad felsorolt sincs.
A bioanyáknak kár segíteni, ostobák, mint a föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!