Ez lehet gyomorfekély? Tudom, hogy nem pont ide tartozik a kérdés, de itt mindig kedves válaszokat kapok!
Nagyon fáj a gyomrom,és ég is,ha éhgyomorra vagyok,vagy esetleg eszem valamit,akkor utána is.Nem nagyon eszem nehéz és fűszeres ételeket,leszoktam róla a terhesség és szoptatás ideje alatt.
8 hónapos a babám,nagyon keveset tudok aludni,s rengeteget fáj a fejem-ezért elég sok fájdalomcsillapítót be is veszek.Főleg az elmúlt 2 hétben-szinte minden nap.
Szerintetek,Tudom,hogy orvos-ha nem múlik,de addig is tanácsot tudtok adni?
Igen, Banyuci vagyok. :)
Tudom, hogy nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolni, de akkor is. Már több éve volt, hogy az az ismerős csajszi meghalt, és egyszerűen mély megdöbbenés volt számomra, hogy semmi nem utalt arra, hogy beteg. Csak a gyomorfájás. Két hétig bírta, utána ment vizsgálatokra. Addigra pedig olyan előrehaladott stádiumú volt, hogy nem tudtak rajta segíteni. Pici gyereket ott maradt egyedül az apukájára (7 éves). Szóval döbbenet.
Úgyhogy én a jövő héten kérek a háziorvosomtól beutalót uh-ra, legalább nézzék meg, mi lehet. Majd akkor megnyugszom, ha kiderül: semmi komoly. (B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!