Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálok rosszul? Kissebb...

Mit csinálok rosszul? Kissebb pelust vegyek?

Figyelt kérdés

A fiam 1 hetes.Eddíg pampers 1 est használtam.Adtam rá 2 est,de pisis éjjel.Már 3x öltöztettem át.Nagy neki a pelus??

A lányommal ijen gondom sosem volt.......

Az 1 essel nem ázott át a ruhája.3420 gramm.viszont kicsi,50cm.

2010. márc. 26. 07:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Az egyes 2-5-ig van ha jól emlékszem. Tehát nem lehet kicsi. Lehet túl laza ahogy pelusozod. A két újjadnak be kell férnie elől akkor jó. Ha így sem ok, akkor nem tudom mi lehet a baj. Mi is Pamperst használunk kezdetektől és soha nem volt ilyen gond.
2010. márc. 26. 07:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Esetleg próbálj ki más fajta pelust.

Mikor nekem ilyen kicsi volt a fiam akkor a huggiest a fixiest és a babylove pelusokat használtuk.Ezek váltak be.

A pampers pelust is kipróbáltuk az nekünk szinte semmit nem bírt volt,hogy óránként cserélnem kellett.

2010. márc. 26. 07:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem használd még nyugodtan az egyes méretet. Én már akkor váltottam a kettesre, amikor kb. 4,5 kg-os volt a babám, bár nagyon sok múlik azon, hogy milyen a testalkata. (B)
2010. márc. 26. 07:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor belenkázod, megnézed, hogy lefele áll -e a kukija?Ha nem, akkor erre figyelj, én elfelejtettem az elején, és öltözés lett a vége.Nyugodtan használd az 1-est, az öt kilóig van.A pampers amúgy nekünk nem vált be, kifolyt minden belőle.

/Z/

2010. márc. 26. 08:16
 5/10 anonim válasza:

Szia!

Az én kisfiam 3 és fél éves mi is átestünk ezen a problémán. Pampers pelussal nekem volt gondom. Mi áttértünk a Liberóra,az be vállt.

A kisfiuk fütyiét pelenkázáskor jó megigazítani mert az is lehet a gond.

2010. márc. 26. 08:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia!A pampers nekünk sem vált be.Én most tescosat használok ami nagyon jó.Előszőr kicsit ozkodtam tőle,a nagyobbik fiam pl azt mondta,hogy ne égesem már a gyereket tescos pelenkával de nekem ez vált be.Probálj meg valami mást,hátha neked is sikerűl./Ari/
2010. márc. 26. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk a Huggies vált be, mikor ilyen pici volt a fiam. Ja és a kuki igazítás, mert neki jobbra lóg, így mindig az az oldala ázott át.

2010. márc. 26. 10:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsóhoz! Mi is jobbra áztunk...

És a Pampers new baby nekünk se vált be, a Liberoval együtt. Annak a legkisebb mérete szintén eláztatott minket.

Huggies, dm-babylove teljesen jó! Nálunk legalábbis...

2010. márc. 26. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Az elején a 2es pampers nekünk sem volt jó, éjszaka 2szer is öltöztetni kellett. A liberót gyűlölöm, drága és rossz is, nekem nagyon merev. Ja és olyan szinten kipisil belőle a fiam, hogy a lába szárán folyik végig. A dm-es vált be 2esként (az is merev egy kicsit, de legalább nem ázott el egyszer sem), utána mikor 3masra váltottunk, akkor már megint a pamperst vettem, ez jó. Bár most kell majd 4esre váltanom, arra kíváncsi leszek...

J.

2010. márc. 26. 13:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Vettem megint 1est.Pamperst is és egy másik fajtát is.Majd meglátjuk.ja nekünk is egy felére ázik át....Valószínü akkor a fütyi a gond.... :)Ès szintén jobbra. :D

Még a fütyi dolgot gyakorolnom kell.A lányommal egyszerübb volt a pelenkázós rész....

2010. márc. 26. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!