Mit csinálok rosszul? Kissebb pelust vegyek?
A fiam 1 hetes.Eddíg pampers 1 est használtam.Adtam rá 2 est,de pisis éjjel.Már 3x öltöztettem át.Nagy neki a pelus??
A lányommal ijen gondom sosem volt.......
Az 1 essel nem ázott át a ruhája.3420 gramm.viszont kicsi,50cm.
Szia!
Esetleg próbálj ki más fajta pelust.
Mikor nekem ilyen kicsi volt a fiam akkor a huggiest a fixiest és a babylove pelusokat használtuk.Ezek váltak be.
A pampers pelust is kipróbáltuk az nekünk szinte semmit nem bírt volt,hogy óránként cserélnem kellett.
Szia!
Amikor belenkázod, megnézed, hogy lefele áll -e a kukija?Ha nem, akkor erre figyelj, én elfelejtettem az elején, és öltözés lett a vége.Nyugodtan használd az 1-est, az öt kilóig van.A pampers amúgy nekünk nem vált be, kifolyt minden belőle.
/Z/
Szia!
Az én kisfiam 3 és fél éves mi is átestünk ezen a problémán. Pampers pelussal nekem volt gondom. Mi áttértünk a Liberóra,az be vállt.
A kisfiuk fütyiét pelenkázáskor jó megigazítani mert az is lehet a gond.
Szia! Nálunk a Huggies vált be, mikor ilyen pici volt a fiam. Ja és a kuki igazítás, mert neki jobbra lóg, így mindig az az oldala ázott át.
♥
Csatlakozom az utolsóhoz! Mi is jobbra áztunk...
És a Pampers new baby nekünk se vált be, a Liberoval együtt. Annak a legkisebb mérete szintén eláztatott minket.
Huggies, dm-babylove teljesen jó! Nálunk legalábbis...
Az elején a 2es pampers nekünk sem volt jó, éjszaka 2szer is öltöztetni kellett. A liberót gyűlölöm, drága és rossz is, nekem nagyon merev. Ja és olyan szinten kipisil belőle a fiam, hogy a lába szárán folyik végig. A dm-es vált be 2esként (az is merev egy kicsit, de legalább nem ázott el egyszer sem), utána mikor 3masra váltottunk, akkor már megint a pamperst vettem, ez jó. Bár most kell majd 4esre váltanom, arra kíváncsi leszek...
J.
Vettem megint 1est.Pamperst is és egy másik fajtát is.Majd meglátjuk.ja nekünk is egy felére ázik át....Valószínü akkor a fütyi a gond.... :)Ès szintén jobbra. :D
Még a fütyi dolgot gyakorolnom kell.A lányommal egyszerübb volt a pelenkázós rész....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!