Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már a Picidnek calici...

Volt már a Picidnek calici vírusa (hányás- hamenés)?

Figyelt kérdés

Lányom 14 hós, most lábal kifelé belőle. Közérzete jó, de étvágya alig van. Mindent próbáltam már neki, amit mondott a doki: krumpli, répa, keksz, banán stb. Nem sok sikerrel. Ami a nagyobb gond, hogy most este már a junior italát sem volt hajlandó meginni :(

Napközben teát iszik rendesen, ma pl. 750-et.

Kérdés: mikorra jön helyre várhatóan? Már kezdek kikészülni a nem evésétől...

Kinek milyen tapasztalata van/ volt?

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 25. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szia

hasonló kérdést tettem fel tegnap

az én babámnak és nekem valószínű rota vírusunk volt, de a lényeg ugyanaz.

nekünk ez a 8. nap, és ma már szépen evett

az elmúlt 7 napban szinte semmit

18 hónapos a babám

próbáld meg a bébiételt, hihetetlen, de az enyém abból evett pár kanállal a 3. napon.

teát kb. 2 dl-t iszik meg.

de mondom, ma már szuper volt, úgyhogy kitatrtás, én is már majdnem megőrültem, meg állandóan sírtam.

a teájába tegyál multivitamint, vagy cebiont, vagy béres cseppet, ha szed. és normaflore-t.

sok sikert

2010. márc. 25. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem ennyire kics a fiam (2 éves múlt) de sajnos ő is elkapta a calicit.

(apja hozta haza valahonnan,) és amig mi felnőttek egy 3-4 nap alatt túl voltunk rajta, addig neki pontosan 8 napig tartott.

Nem evett egésznap csak egy kis főtt krumplit jól szétnyomva.

Az első 3 napban hányt is, akkor nagyon féltem, nehogy kiszáradjon, mert szegénybe adtam a teát és jött is ki belőle.

Aztán a 3.naptól szerencsére megitta, és a gyerekorvos is azt mondta hogy gyerekeknél sokkal inkább elhúzódik. Ha iszik teát eleget akkor nem fog kiszáradni, ételt meg szép fokozatosan próbáljak neki mindig adni esetleg pépesítve, hátha elfogad belőle.

Nekem is alig evett, fogyott is 8 nap alatt fél kilót de mostmár eszik szerencsére.

2010. márc. 26. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:

na akkor úgy látszik tényleg 8 napig tart ált.(előző voltam)

nagyon nehezen viseltem, mert nekem sose volt beteg a gyerek még, pláne nem ilyen hányósan, ráadásul van egy 3 hónaposom is akit csak szoptatok és erősen imádkoztam hogy ő ne kapja el.

2010. márc. 26. 08:27
 4/5 anonim válasza:

Hello!

Az én kisfiam 3 és fél éves és 1 hete esett át rajta.6 napig tartott.Hányas csak 1 napig volt,de a hasmenés az tovább tartott.Enni nem nagyon evett,de nem diétáztattam,amit megkívánt azt adtam neki.Nagyon sokat itattam napi 1,5 litert is megivott,meg is kell.

A patikába Normaflort vettem és azt adtam neki.

Én úgy gondolom egy ilyen betegség után a gyerek sajnos hozzászokik a nem evéshez.Ami persze nem baj,szép fokozatosan vissza fog jönni az étvágya.A kisfiamnál legalábbis így történt.de az is 1,2 hétbe telik.

2010. márc. 26. 09:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, még várok tapasztalatokat!

Ma már egy picit evett, úgyhogy lassan, de biztosan javulni fog a helyzet :)

2010. márc. 26. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!