Akinek nincs mikrója, hogy melegíti meg a babahamit?
Figyelt kérdés
A hűtőből, ha kiveszem, van hami,amelyik nagyon összeáll és nehezen tudom megmelegíteni anélkül, hogy le ne kapja az alját(persze akkor nem kapja meg):(2010. márc. 25. 21:43
1/4 anonim válasza:
Én már előző nap kiveszem a hűtőbe, hogy másnap mit akarok neki adni. Aztán forróvízve állítva "főzöm". Így nem közvetlenül az edénnyel találkozik. Vagy veszel bébiétel melegítőt és forralás helyett abban melegíted fel. Csak az drágább/macerássabb/hosszabb ideig tart.
2/4 anonim válasza:
Szia! Van mikróm, mégsem melegítem abban, ijesztő dolgokat hallani róla...
Kislábosba forralok vizet, beleállítom a babakaját általában egy kis üvegtálkában, és melegítem. Időigényesebb, mint a mikro, de bevált.
3/4 anonim válasza:
Amit én főzök a fiamnak, azt én is tűzhelyen melegítem. Nekem nem sűl le az alja. Lehet, hogy inkább kissebb lángon melegítsd hosszabb ideig. Vagy ha nagyon besűrűsödik hígítsd fel egy kicsit. Ezt néha nekem is meg kell tennem. Egy pici vizet, vagy tejet öntök hozzá szép apránként, nehogy túl híg legyen.
4/4 anonim válasza:
Kis lábasba vizet engedsz és abba tedd bele bébiételes üvegbe a kajáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!