Szülés után mennyi idő mire működik a terhességi teszt?
húh, le a kalappal. Én még szülés után 3 hónappal sem kívántam a hátam közepére sem, hogy terhes legyek megint. Persze mostmár 1 év után más. De hogy 10.hét után...és szülés után. Azért kellene hagyni a szervezetnek egy kis időt, hogy regenerálódjon. A babónak is az a legjobb.
Persze, ha terhes maradtam volna, akkor semmi pénzért nem vetettem volna el.
hát mi se igy terveztük,de azon az állásponton voltunk,ha jönni akar,hát jöjjön..meg azon az álláspontn voltam,ha a szervezetem,nem lett volna alkalmas rá,akkor nem estem volna teherbe
végig mindig tökéletes volt a véreredményem,soha semmi baj nem volt,és a megfelelő időben is született:-))
nem állítom,h leányálom most az életem,mert k...nehéz,de két év mulva meg jóval könnyebb lesz:-))
kérdező,teszt eredményed???
Pozitív !!!
MOst mi lessz?? NIncs még 3 hós a kisbabám és császárral szültem!
Az orvosom le fogja harapni a fejem. DE én is a magamét!
Utólag ugyan nem sokat segit neked, de a szoptatás NEM fogamzásgátlás, mint sajnos tapasztalod. Remélhetöleg legalább néhányan, akik olvassák, nem hagyatkoznak csak a szoptatásra.
Te pedig minél elöbb menj az orvosodhoz, mert fokozott figyelmet kell rád forditani, hogy ne legyen baj a császár miatt - lehet, hogy elég hamar fekvésre leszel itélve (remélem, hogy nem).
Azért majd ird meg, hogy mi lett a továbbiakban.
minden rendben lesz,ne aggodj,bár nekem természetesszülés volt mindkettő,ezért nem okozott gondot a kiskorkülönbség.
kérdésed van,szivesen válaszlok
11 hós korkülönbséges anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!