Neeeee csak ezt neeeee!!! Komolyan! Nekünk volt ilyen. Legszívesebben az ablakon vágtam volna ki. SEMMI szívó ereje nincs! Először azt hittem, hogy hibás, ezért vettem egy másikat, ugyan ilyet. Az is pont olyan volt. Nem jó semmire, legfeljebb puckot piszkálni a hosszú végével, de kiszívni semmit nem lehet vele. NAGYON NEM AJÁNLOM!
2010. márc. 25. 20:31
2/7 anonim válasza:
Amúgy ha utcára kell, akkor én azt javaslom, hogy kézi, de elektromos orrszívót válassz. Tudom, ez drága... De ezek a pumpások általában fabatkát sem érnek. Bár biztos van olyan, amivel valamennyit ki lehet szívni, de én szinte mindegyik fajtáról azt hallom, hogy nem lehet vele orrot szívni. Pár éve olvastam itt, hogy egy Angliában élő anyuka panaszkodott rá, hogy náluk nem lehet porszívósat kapni, és ezekkel a pumpásakkal semmit nem tud kiszippantani, pedig már regneteget kipróbált. Ha végigpróbálsz 5-6 félét, akkor ugyan ott vagy, mintha vennél egy elektromosat, amibe elem kell.
Bár talán valaki tud olyat mondani, ami olcsó is, jó is, de én még nem hallottam ilyenről.
2010. márc. 25. 20:34
3/7 anonim válasza:
Szia.
Én az orszivó-porszívot ajánlom sokkal jobban szív mint egy kézi.Én meg vagyok vele elégedve.Amit én vettem annak az a neve ARIANNA. Szerintem nagyon jo:)
2010. márc. 25. 20:35
4/7 anonim válasza:
Bocsika nem olvastam végig hogy utcára kell. De mért kell utcára?:)
elözö iró
2010. márc. 25. 20:37
5/7 A kérdező kommentje:
Nekünk is porszívós van,azért mert ma is pl afpre kellett menjünk Bp-en elindultunk 8kor és délre értünk haza,igaz csavarogtunk is,de már fél időtől hallottam,hog yki kellene szívni az orrát.Most volt beteg ő is én is,csak én ki tudom fújni és amíg én 3szor fújtam neki egyszer sem szívtam pedig kellett volna..csak ezért kellene utcára-de csak ilyen beteges esetekben..ezért gondoltam az olcsóbb megoldásra,de sajna a porszívós is nehez bírja kiszívni így tényleg nem hiszem,hogy ér valamit..
2010. márc. 25. 20:56
6/7 anonim válasza:
Én vettem Pesztonkát,ami 1 sz.r
Ha itthon kell porszívózunk,ha pedig menni kell vhová és náthás ehhez hasonlót viszünk magunkkal.
Arra pár órára jó,akkor elég hatékony,ha az egyik oldalt szívjuk vele a másikat pedig befogjuk.
2010. márc. 25. 21:24
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,az utolsó hozzászólónak,engem pont az ilyenekről beszéltek le...így is nehéz szívja ki az orrából a porszívós is...:(nem tudom mit tegyek,félek a kézi elemestől is,mert nagyon drága és már nem hiszek benne,hogy segíthet pedig muszáj lesz kipróbálni..sztem használtan veszek egyet...úgy kb a felébe kerül-4-5e ft..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!