A babanapszemüvegről mi a véleményetek? Nagyon féltem a babám szemét, meg nagyon utálja szegény ha belesüt a nap. Hiába téli baba.
Én fogok venni! Úgy ahogy az én szememet is bántja a nap,és féltem a káros sugaraktól,úgy nehogy már pont a babám szemét ne védjem!! A nagynak is volt,1-2 nap és rájött hogy milyen jó!
Most fogok venni a 7 hósomnak,mert nagyon kios érzékeny szemű.
A mi lányunk februári. Amikor picit is rásütött a nap, már hunyorgott, nyöszörgött...pont ilyen napszemüveget vettünk neki, de szinte 1x sem volt rajta. Nem bírta elviselni. Aztán szépen lassan megszokta a napsütést, bár természetesen nem tettük ki közvetlen napra - napernyőt vettünk a kocsira, meg kalapot a fejére...
Remélem idén már fogja használni, mert amúgy nagyon vagány:)!
Bocsi az offért.
Én is ilyen gumis napszemüveget néztem 1,5 éves kislányomnak (ez nagyon jó áron van, én polaroidot néztem, az 8000 Ft), de nagyon hosszú a szempillája, így zavarja, akkor neki milyet lehet venni, a simát egyből leveszi, meg elég csálén áll rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!