Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha egy baba kezdettől fogva...

Ha egy baba kezdettől fogva napszemüveget visel, akkor az rontja a szemét? A napszemüveg nem azért van, hogy mevédje a szemet? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Már többen rákeérdeztek a játszótéren, hogy miért visel mindig napszemüveget a kisfiam.Én mondtam, hogy mert nyár van erős az UV sugárzás, és ha én felveszem magamra a napszemüveget mert zavarja a szemem a nap, akkor miért ne adnék a gyerekemnre napvédő szemüveget.Azt mondják fényérzékeny lesz, ha állandóan szemüveget visel.Én ebben nem hiszek, ti mit gondoltok? Vagy csak azért mondják, mert ők nem adnak rá napszemüveget?Egyébként csakl erős napban szoktuk használni, vagy ha szemből süt a nap.És kicsi korában a babakocsival védtem, nem adtam rá, nem is tűrte volna meg a napszemcsit.Miért zavarja másokat, hogy márkás napszemüvegben feszít a kisfiam?:)
2009. aug. 26. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Ha erős naptól véded, meg akkor ha szembe süt a nap, akkor nem lesz baj. DE ha minden egyes alkalommal, mikor csak nap érhetné a szemét viseli a napszemüveget, akkor tényleg lehet fényérzékeny a szeme.
2009. aug. 26. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk még én sem hallottam, hogy kis gyerekre napszemüveget adjanak. De mindegy. A kérdésedre: ha bizonyítottan uv-szűrős a napszemcsi, akkor hasznos, de ha "csak annak mondott" akkor többet ártasz vele, mint használsz. Ugyanúgy, mint a felnőtteknek.
2009. aug. 26. 15:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Optikai szaküzletben vettem kilencezer ért,márkás, nem a legdrágább de jó minőség, én is ilyen márkájút használok évek óta.Nem hinném, hogy ártana a szemének.de sajnálom amikor hunyorog ha nap éri, amikor még nem viselt napszemüveget egyévesen, akkor is hunyorgott,ha nap érte a szemét.Kék szemű, világos bőrű kisgyerek.Érdekes, én csak vidéken nem látok napszemüveget a gyerekeken, a fővárosba szoktunk járni sokat, mert ott lakik anyósom, és ott minden második kisbabán, nem csak kisgyerekeken, hanem kisbabákon is látok napszemüveget.Ez érdekes.
2009. aug. 26. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
20%
Látod a falusiak már csak ilyen primitívek!!!! Érdekes!!! Te meg egy kicsit majom vagy!! Azért tetted fel ezt a kérdést, hogy nagyzolhass, hogy neked telik 9000 forintos szemüvegre a gyerekednek. Ez az oldal nem erről szól,hanem arról, hogy ha valakinek PROBLÉMÁJA van, akkor megkérdezhesse. Majomkodni nem itt kell, arra ott a játszótér!
2009. aug. 26. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Elég nagy majom vagy te, amikor válasz helyett pocskondiázod itt írígységből az embert!
2009. aug. 26. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!