Cicizteti még valaki a 15 hós korú gyermekét éjjel is?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 12:29
11/11 anonim válasza:
Már bocs de nemtudom mitől lenne jobb ha éjszaka amikor megébred édes lötyikkel mint pl.a tea lenne tömve ugyanis az anyatej nem csak táplálék hanem szomjoltó is.Még fűtés van és ahol gázzal fűttenek ott bizony száraz a levegő még én is megébredek éjjelente inni mert kiszárad a szám.Ha már felkel kelni mert inni kér tök mindegy nem?Vagyis egészség szempontjából nem.2-3 korty és alszik tovább.Perverzió az lenne ha mondjuk még 5-8 évesen is cicizne.Az meg hogy én hogy szoptatok legyen már az én gondom a kérdező nem arra volt kiváncsi te mit tartasz perverziónak hanem szoptat-e még más is éjszaka.És igen inkább adj neki cicit amig teheted mint az édes teát.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!