16 hónapos kisfiamnak mit adjak hogy meg is egye?
Figyelt kérdés
16 hónapos és még nem volt egy nyugodt napom hogy normálisan étkezett volna beleharap egyett ketöt és enyi volt a kajája. Voltunk már vele dokinál is és azt monta hogy semmi baja a gyereknek de hát ez nem normális szerintem! Még cicizik de hát egy 16 hónapos gyereknek már normálisan kéne ennie nem? vagy csak én fogom fel enyire drasztikusan? A sulya 9400 a hosszát nem tudom mert utolag nem mérték.2010. márc. 25. 10:38
1/4 anonim válasza:
nálunk ugyanez a helyzet.17 hónapos. reggeli 2 szelet parizer ebéd jó esetbe 7-8 kanál főzekék napi 3-szor kakaó. azt mondta a doki hogy 1nap kétszer egyen főzeléket de még egy egész adagot sem tudok bele tukmálni, akármit csinálok.anyukám azt mondja mindíg hogy ne aggódjak nem fog éhen halni. ha éhes lesz akkor eszik
2/4 A kérdező kommentje:
És menyi kiló a te babád?
2010. márc. 25. 10:47
3/4 anonim válasza:
szia,
az én kisfiam 12 kg körül van, 16 hónapos. sosem volt gond az evéssel, nagyon szereti a hasát!! az elmúlt hetekben azonban össze-vissza eszik, néha többet, néha kevesebbet... de ugyan annyi energiája van, pörög, mint előtte. ő már nem cicizik, tejet kap, de mostanában az sem fogy el az üvegből. nem tudom, várok még pár hetet és ha nem változik megkérdezem a védőnőnket.
Ági
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi de valami étvágygerjesztő nincs amit adhatnék neki és többet enne? Használtuk már a cebion cseppet de semmit nem használt.
2010. márc. 25. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!