Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek/tapasztalato...

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a borostyánkő-nyakláncról?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a borostyánkő-nyakláncról? Tényleg segít?? Kaptunk már, de még nem raktam a nyakába. És még egy kérdés: úgy tudom, hogy mindig a nyakában kell lennie...de én éjszakára, amikor nem tudok 5 percenként ránézni, nem nagyon akarnám ráadni, mert félek, hogy megszorítja a nyakát...

Előre is köszi a válaszokat!

2010. márc. 25. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én hiszek benne!Nekünk is van és hordjuk is,igaz fogacskánk még nem bújt ki.Nyomni nem nyomja meg a babám nyakát!Ha hiszel benne rakd fel,ha nem akkor semmi értelme.Szép napot!(G)
2010. márc. 25. 10:43
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
A mi gyerekorvosunk határozottan megkért, hogy ne használjam, pontosan a fulladásveszély miatt. Az egy dolog, hogy ki hisz benne és ki nem, hogy egy kő csillapítja a fájdalmat (szerintem jó kis üzlet...) az orvosunk természetesen nem (én sem) de bármilyen lánc a baba nyakában kifejezetten veszélyes.
2010. márc. 25. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
szerintem veszélyes. főleg éjszaka, de nappal sem akarsz gonodolom 5 percenként rohangálni, hogy nem most szorítja-e a nyakát vele...maga a kő meg nem árt, nem is használ. én ezért nem csinálnék magamnak plusz problémát...
2010. márc. 25. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Éjjelre vedd le,és máris nem idegeskedsz! Nekünk van,bár én hiszek benn.
2010. márc. 25. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak egy példát mondjon már végre valaki, amikor megfulladt a baba a nyaklánctól!
2010. márc. 25. 12:02
 6/11 anonim ***** válasza:
11.46 és 12.02 egyetértek!Mindenki döntse el,hogy ad-e a babájára nyakláncot,vagy nem.Én nem szólom le aki ad,engem se szóljon meg senki,hogy ráadom!További szép napot!(G)
2010. márc. 25. 13:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Én most vettem a kisfiamnak. Barátnőim használják. Nekik bevált! Nagyon dícsérik,semmi gond a fogakkal. Jól türi a baba,nem zavarja.
2010. márc. 25. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
13.51-es elmondanád, hogy ki szólt le itt a hozzászólók közül téged??? Egyáltalában senki sem foglalkozott veled, a kérdező kérdésére válaszolt mindenki, és igen van akinek az a véleménye, hogy veszélyes. Ezt nem kell magadra venni, te ettől még nyugodtan használhatod!
2010. márc. 25. 16:13
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
A láncot szólták le!Nekünk meg van!!!
2010. márc. 25. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
35%
hát te beteg vagy! :) attól, hogy nektek van, attól még az orvosok nem javasolják a fulladásveszély miatt. Ez nem leszólás, ez tény. Amúgy a használati útmutatójában is ott van, hogy csak felügyelet mellett ajánlatos használni. De tényleg mindenki azt csinál és azt hisz amit akar. Nem kell személyes sértésnek venned, ha valaki nem ajánlja... az is szíve joga.
2010. márc. 26. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!