Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nuby Nibbler gyümölcsháló, ki...

Nuby Nibbler gyümölcsháló, ki használt már ilyet? Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 25. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez mekkora bolt 3200-ért:) Az amazonon 9 dollárba kerül két darab:DD

Amúgy nekem nagyon tetszik, valószínű fogok venni:)

2010. márc. 25. 08:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Könnyebben megtanul rágni, ha egy műanyag levedző vackot szopogat? Ugyan már.

Ennél nagyobb pénzkidobás a világon nincs. Baromság.

2010. márc. 25. 08:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a tisztítása körülményes lehet.Nem elég csak vízzel leöblíteni.A hálóban ott a gyümölcs,a baba nyála,beleragad a háló lyukacsaiba,azt hidegvizes öblítéssel nem lehet eltávolítani.Én nem vennék ilyet a babámnak.
2010. márc. 25. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi még nem próbáltuk, de ki fogjuk:)

Én találtam olcsóbban, ha érdekel:

[link]

2010. márc. 25. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a babám többi cuccát sem csak hideg vízzel öblítem, úgyhogy ezzel nem lesz gond:)

Szerintem mi is ki fogjuk próbálni, mert jelenleg a rágás közbeni legnagyobb problémám, hogy szinte én is a baba szájában vagyok, mert akkora darabokat harap le belőle, hogy alig tudom kiszedni.

2010. márc. 25. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van,és a babám nagyon szereti. Tisztítás? Lehet hozzá venni plussz hálókat,így aki nagtyon félti a babáját,hogy megegyen 1-2 porszemet,az cserélheti. Szerintem nagyon praktikus.
2010. márc. 25. 10:46
 7/7 anonim válasza:
én pont most fogok venni. először hülyeségnek találtam, felesleges pénzkidobás. Aztán rájöttem, hogy a gyerkőcöm nem bírja elviselni, ha kanalat emelek a számhoz. nem lehet mellette enni, még akkor sem, ha ő közvetlenül előtte jóllakott. mivel 8 hónapos, rágni még nem tud. ebbe belerakom neki a gyümolcsot, és nem tud nagyot harapni, nem kell attól félnem, hogy megakad a torkán. így elfoglalja magát az evéssel, míg mi is eszünk.
2011. jan. 19. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!