Milyen az amikor anyósékkal kell együtt lakni? Beleszólnak mindenbe?
Sajnos úgy néz ki, hogy anyósomék ideköltöznek hozzánk egy ideig.(max 1év). Kicsit aggódom, milyen lesz velük együtt lakni. Sok vitám volt már anyóssal, de megbeszéltük, de sajnos ismerem milyen. Mindet szeret tudni, ki mikor mit csinál, stb.
Egy gyerekünk van, aki most 10 hónapos.
Anyósomékkal egy telken, de külön házrészben lakunk.
Az esetek nagy részében tanácsol, de utasít, csak én felfújom, pláne, ha nem egyezik a véleményünk. Pedig szeretem és ő is engem, de anyóssal ez már csak így van. Amíg nem volt gyerek, nem éreztem ilyeneket.
Ha az elején, határozottan kijelölöd a határokat (pl. megköszönöd a tanácsot és közlöd, hogy majd átgondolod), akkor elvben rendben lesztek, de azért lesznek érdekes szituk.
Egy tanács: ha már ott laknak, engedj néha nekik is egy kis fürdetést, vagy hagyd rájuk 1-2 órára a gyereket. Magyarul használd ki! Ez anyóséknak is hatalmas boldogság lesz, meg neked is egy kis kimenő.
9 hónapos a lányom, 1 hónapja van el 2-3 órát anyósékkal (=nélkülem) és ma este lesz az első, hogy egyedül fürdenek, mire mi a férjemmel hazaérünk.
Tegnap este kérdeztem rá náluk és akkor a boldogságot láttam rajtuk, hogy csuda.
Remélem jól sül el az az 1 év nálatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!