Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy éled meg az anyaságot...

Hogy éled meg az anyaságot ebbe a rohanó világban?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
olyan munkám volt, hogy pörögtem egész nap. Mióta itthon vagyok, valamilyen szinten lelassultam, sz@rok a világra (Addig a reggel mindíg újságolvasással, internetes hírolvasással kezdődött). Persze itthon is pörgök, pl. állandóan az órát nézem, hogy ha alszik a pici, következő ébresztésig/etetésig még mi mindent tudok itthon megcsinálni. De imádok anya lenni és imádom, hogy végre nem kell dolgozzak! Alig várom a kistesót!
2010. márc. 29. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Imádok itthon lenni a kisfiammal, és fájó szívvel gondolok arra, hogy hamarosan vissza kell mennem dolgozni, és el kell válnunk!
2010. márc. 29. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

minden más értelmet kapott, minden sokkal jobb és csodásabb lett!! a világ körülöttünk, a kapcsolatunk a párommal, az egész életünk!! már nem is tudom, hogy élhettünk előtt, hogy Ő nem volt :) minden pillanatát élvezzük, amikor együtt lehetünk, mert férjem és én is sokat dolgozunk sajnos. nem kell semmiről sem lemondanunk a kicsi miatt, visszük magunkkal ahová csak lehet, utazunk, kirándulunk, sétálunk, barátokkal vagyunk. nem foglalkozok azzal, hogy a Világ rohan!! az elmulasztott pillanatok nem ismételhetőek meg, úgyhogy élvezzük minden percét az anyaságnak és az apaságnak is!!

Ági

2010. márc. 29. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Így van Ági!:-) Az apaságot is:-) Mindig az anyaságról beszélünk, pedig az apaság is nagy dolog:-))))
2010. márc. 29. 17:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

:) kedves utolsó válaszoló, ebben teljesen egyet értek Veled!! nagyon igyekszem, hogy a párom ne érezze magát másodlagosnak. nagyon jó apa, imádja a kisfiunkat!! vannak közös dolgaik, játékait, amiket csak Ők játszanak, van hogy ketten mennek ide-oda. nagyon örülök neki és a legnagyobb boldogság, amikor együtt látom Őket!! :)

Ági

2010. márc. 30. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!