Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A céklát hogy szoktátok adni...

A céklát hogy szoktátok adni a babának? Mivel keverve? Krumplival, magában?

Figyelt kérdés
És hány hónapos kortól adtátok.Én most kezdeném neki, lassan hét hós lesz.
2010. márc. 24. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
8 hónaposan adtam először, almával, krumplival vagy hússal dúsítom.
2010. márc. 24. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
almával és csirkehússal
2010. márc. 24. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Én babám anyatejes,így 6 hósankezdtem kostoltatni,cékla az elsők között volt. Én babám csak sütve eszi meg,az almát és céklát is,sőt a répát is.nagyon finom marad az ízük,ha vizben főzőm meg,mindenből kifő az íz.nekem sem ízlik úgy. szóval alufóliába becsavarom,berakom a sütőbe és megsütőm. cékla+husi+rizs, cékla+sűltalma+husi+rizs a kedvence,van hogy krumplival csinálom,de azt úgy nem annyira szereti.
2010. márc. 25. 06:21
 4/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.cékát tápszeres babáknál 4,anyatejeseknél 6 hós kórtól aánlják.az elsők között lehet adni. Imádja a babám,egyszerre megcsinálok mindig egy nagyobb adagot,turmixolom, és bébiételes üvegekbe lefagyasztom.

[link]

2010. márc. 25. 06:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.És nektek nem szokta megszínezni a cékla a kakit.Mert nekünk tegnap olyan vöröses volt egy kicsit.
2010. márc. 25. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:
De igen,még a pisit is. Legelső céklázás utáni reggelen,bontom ki a badit,néze,rózsaszínes a pelus,tiszta pánik,egyből elő tört a hipohondria,már vese elégtelenségtől kezdve minden megfordult a fejembe,mikor bevillant hogy előző nap céklázot...na azóta is ilyen mikor céklázik! :)
2010. márc. 26. 08:35
 7/7 A kérdező kommentje:

hú, akkor megnyugodtam, bár gondoltam hogy nem baj, hisz a cékla elég színes:-)

köszi, minden jót nektek.

2010. márc. 26. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!