Kétgyerekes Anyukák! Könnyen eldöntöttétek, hogy legyen második is?
Engem is mindenki riogatott hogy úristen mit fogok csinálni itthon egyedül 2 picivel ( a fiam 15 hós volt mikor babás lettem újra)és NEM nehezebb mint egyel volt. Így is úgy is ők az elsők, én vagyok leghátul a soban de ezt már egy gyerek mellett is megszoktam:)
Amúgy szülés után sőt még mikor a fiam olyan 10 hós volt, hallani se akartam még egy babáról, aztán valahogy "elfelejtettünk" védekezni, és terhes lettem újra, ezt a terhességet imádtam , semmi panaszom nem volt, ráadásul már az elején éreztem hogy lányom lesz és én mindenképp KISLÁNYT szerettem volna.
Már a fiamat is lánynak vártuk:)
Ha lány lenne az első, lehet h nem lenne még egy gyerekünk, de így most nagyon jó.
Persze lehet hogy csak szerencsém van velük, mert mindkét gyerekem nyugis és rendesen alvós.
Tehát a pár hónaposom éjjel egyszer ébred de egyébként hagy aludni, és nappal is alig hallani sírni.
Szia!
Eredetileg két év korkülönbséget szerettünk volna, ehhez képest ketteske védekezés mellett úgy döntött, hogy ő jön :) 18 hónap van a csajok között.
Engem is mindenki riogatott, de szerintem egy kis logisztikai nehézség van, semmi más. Az meg akkor is lenne, ha több lenne közöttük.
Attól, hogy bírni fogod-e, ne félj! Nagyon sokat bírunk mi, nők :)
Egy korábbi kérdésben egy anya tök jól megfogalmazta, hogy mi is a helyzet:
Egy gyerekkel volt, hogy délutánig nem öltözött fel (én dettó, és szerintem még vagyunk ezzel egy páran), két gyerekkel reggel 7-kor már puccba parádéba van mindenki. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen jól be tudom osztani a reggeli készülődésre az időt, hiszen egy gyerekkel is voltak nehézségeim, milyen lesz majd kettővel? Sokkal rutinosabb leszel, menni fog ez is :)
A fiam 7 éves igazi szerelem gyerek. 1 hónapos ismeretség után,gyógyszer szedése mellett "parkolt le" nálunk:))
Mindig úgy gondoltam hogy egy gyerekre vagyok programozva így nem is merült fel a testvérkérdés.
Aztán úgy másfél évvel ezelőtt vigyáztunk a férjemmel a barátaink tündéri, cserfes kislányára és ahogy elnéztük a fiam óvó gondoskodását,eldöntöttük hogy nekünk is kell egy ilyen:)
8 hónapja meg is született a mi kis hercegnőnk és bátran állítom hogy most lett teljes az életem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!