Belemennél a második babába ha a férjed akarná, ugy hogy a lányotok csak 20 hós még?
Mi belementünk, de úgy, hogy mindketten akartuk a kistesót! Így kb. 27 hó lesz a korkülönbség.
Biztos nehéz lesz az eleje, de késöbb sokkal jobb, hogy tudnak majd együtt játszani :-)
22 hós kislány anyukája + 20 hetes kismami
Igen, valahogy így is tervezzük. :)
6 hónapos kislány anyukája (L)
Én akár holnaptól újra Kismami lennék,de valahogy még nem tudom elképzelni,h legyen Valaki Más is a 23 hós Kisfiúnk mellett.. valahogy még elképelhetetlen.
Kicsit még várunk,mig jobban megérti majd,h nem lesz attól "Második" Ő,ha lenne egy másik Pici is..Most még lelkiismeretfurdalásom lenne,ez biztos furcsa sokak szerint,dehát nem vagyunk 1formák:-)
Meg még szoptatok is...
azt mondják ,minél kisebb a korkülönbség,annál jobban fognak majd rivalizálni később.persze ez nem-függő is.
És amugy Fiút vagy Lányt szeretne a kérdés feltevője másodjára?kiváncsi vagyok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!