Anyukák, cipő kérdés? Mikor vegyek cipőt?
Szia!
Én is úgy voltam mint te, kint sokszor leraktam baba kocsi mellett szépen lépegetett, de én féltem hogy a kocsicipőben felfázik mert csak vékony a talpa meg olyan kis bénán csámpásan állt benne.
Elmentünk a deichmannba, és most pont akció van, ha kettő pár cipőt veszel a harmadik ingyen van!
Próbáltuk ezekez a bőr kics magasszárú csizmákat, hát egyikbe sem ment bele a lába, végül egy nike tornacipő lett ami tépőzáras, elsőre bele megy a lába, nem kell fűzögetni, jól hajlik a talpa, szuper kis könnyű cipő.
Még jó hogy nem bőr cipőt vette, mert még néha néha négykézláb mászik, vagy elesik, és akkor a bőr cipő orra már le is kopott volna, így meg ennek gumi orra van lemosom és kész, meg a bőr zárt cipőben azért csak melege lenne már így ez vászon cipő szellőzik pont erre a tavaszi időre való. Már én sem csizmában járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!