Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vennétek ajándékot karácson...

Ti vennétek ajándékot karácsonyra a 2hetes babának?

Figyelt kérdés

2015. dec. 24. 12:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
amit mi vettunk az egy 30ezer ft-os oriasmaci aminek a laba ugy van kialakitva hogy oda fehet fektetni a babat. es akar aludhat is ott ha a maci fol van teve az agyra. meg egy arany karkotot amit persze 1eves kortol hordhat. es a nagyszuloktol is kapott ezt azt. par jatekot ruhacskat stb.
2015. dec. 24. 15:22
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez ilyenkor még teljesen opcionális, ha veszel, az öröm neked, ha nem, a 2 hetest az sem zavarja.
2015. dec. 24. 15:50
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Ilyeneket nem vettem volna. Nem tartom hasznosnak es fontosnak. Csak jelképes dolgokat vettem. Csorgo, body, ilyesmi.
2015. dec. 24. 20:46
 14/16 Adrienn0122 ***** válasza:
Én vettem volna valamit. Szerintem nagyobb korában szívesen nézegeti majd a képeket az első karácsonyáról, amikor pl. egy macit kapott. Az meg, hogy ki milyen értékben vesz, magánügy.
2015. dec. 24. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen.

De két értelmetlen dolgot nem vettem volna.

2015. dec. 24. 23:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Vettem volna, de szerintem olyasmit, amit amúgy is megvennék. Meg esetleg mellé valamit, ami szép emlék lehet, hogy azt az első karácsonyára kapta.

De úgy vagyok vele, hogy egy kéthetes babának amúgy is már megvett az ember egy csomó mindent, nyilván még emellé fog is venni még egy rakás dolgot, amire szükség van, hát akkor úgy intézném, hogy ezek közül valamit becsomagolnék, és az kerülne a fa alá. Mit tudom én, zenélő forgót, vagy pihenőszéket, vagy ilyesmit, ha akarnék venni ilyet, akkor azt venném karácsonyra. Meg tennék mellé mondjuk egy plüssmackót, vagy hasonlót, bár alapvetően nem szeretem ezeket az állatkákat szaporítani, mert úgyis annyit kap a gyerek, hogy pár év múlva már külön szoba is kéne az állatoknak. De mivel ez az első karácsonya, és olyat úgysem tudnék venni, amivel már játszik is, ezért inkább valami ilyesmit vennék, ami tényleg emlék, hogy egyidős vele, és az első karácsonyára kapta.

2015. dec. 26. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!