Ti vennétek ajándékot karácsonyra a 2hetes babának?
Igen.
De két értelmetlen dolgot nem vettem volna.
Vettem volna, de szerintem olyasmit, amit amúgy is megvennék. Meg esetleg mellé valamit, ami szép emlék lehet, hogy azt az első karácsonyára kapta.
De úgy vagyok vele, hogy egy kéthetes babának amúgy is már megvett az ember egy csomó mindent, nyilván még emellé fog is venni még egy rakás dolgot, amire szükség van, hát akkor úgy intézném, hogy ezek közül valamit becsomagolnék, és az kerülne a fa alá. Mit tudom én, zenélő forgót, vagy pihenőszéket, vagy ilyesmit, ha akarnék venni ilyet, akkor azt venném karácsonyra. Meg tennék mellé mondjuk egy plüssmackót, vagy hasonlót, bár alapvetően nem szeretem ezeket az állatkákat szaporítani, mert úgyis annyit kap a gyerek, hogy pár év múlva már külön szoba is kéne az állatoknak. De mivel ez az első karácsonya, és olyat úgysem tudnék venni, amivel már játszik is, ezért inkább valami ilyesmit vennék, ami tényleg emlék, hogy egyidős vele, és az első karácsonyára kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!