Kisbabával 3 ajtós kocsi?
Figyelt kérdés
cseréljük le a kocsit 5 ajtósra mire megérkezik a baba? vagy van köztetek aki így van és nem zavarja?2010. márc. 24. 09:28
1/11 anonim válasza:
Ha tudjátok cseréljétek le. A 3 ajtós nagyon kényelmetlen.
2/11 A kérdező kommentje:
én is azt szeretném. de gondoltam előtte megérdeklődöm, hogy mik a tapasztalatok. egyébként már így is kényelmetlen, sokszor utazunk 4-en, pl Anyósékkal
2010. márc. 24. 09:31
3/11 anonim válasza:
Nekem 3 ajtós kocsim van, a babám 15 hónapos. Simán be tudtam rakni a hordozót is, most meg már a gyerekülés van bent. Én szeretem ezt a kocsit, nem cserélném le.
4/11 anonim válasza:
2. vagyok, ha sokszor visztek másokat is, akkor érdemes lecserélni. Mi sose viszünk senkit, én vezetek, férjem ül a baba mellett, vagy mellettem.
5/11 anonim válasza:
Az enyem is 3 ajtos es joparszor mar elkaromkodtam magam. :) Sajnos az enyemen nem lehet kikapcsolni a legzsakot igy nem tudom az elso ulesre tenni a hordozot forditva igy a hatso ulesen van. Iszonyatosna nehez ki meg berakni a babat. De ha kitudnam kapcsolni a legzsakot akkor en nem cserelnem le mert imadom.
6/11 anonim válasza:
Cseréljétek le ha megoldható. Nekem ez mániám is, hogy nem vennék soha 3 ajtós autót vagy ha mégis akkor hátra nem ülhetne senki. Sajnos több esetről hallottam és 1-et a saját szememmel láttam amikor karambol történt és a hátsó utasok bennégtek mert nem tudtak kiszabadulni.
7/11 A kérdező kommentje:
így van nálunk is :( nem kikapcsolható a légzsák, így csak hátulra tudom rakni a babát
2010. márc. 24. 09:47
8/11 anonim válasza:
Szia a barátnőmnek is 3ajtós kocsija van. A légzsák elöl nem kikapcsolható. Az én babám az idősebb, és mikor ő még terhes volt, többször mászkáltunk hármasban ide-oda. Hát a mi 5ajtósunk után a hordozót berakni agyrém volt. Most hogy négyesben mászkálunk, és a két baba hátul van a légzsák miatt, még rosszabb... Az is a problémája hogy az ernyőkocsik keresztbe nem férnek el a csomagtartóban. Szóval az ő tapasztalatai, ill. az én potyautas tapasztalataim azok, hogy nem kényelmes babával.
Ez a bennégős sztori meg borzasztó :( nekem is vannak ilyen félelmeim, ezért nem vennék soha 3ajtóst. De ez már OFF :)
9/11 anonim válasza:
Nekünk 4 ajtósunk van de néha utaztam a barátnőmmel a 3 ajtóssal,amíg egy babóm volt de most,hogy kettő van meg sem próbálom.A bekötés egy kész rituálé bemászol térddel a hátsó részbe ott valahogy bekötöd utána kimászol (ügyelve,hogy ne akadjon a lábad a biztonságiövbe,mert akkor úgy jársz mint a barátnőm hassal landolsz a parkoló aszfaltjára ) és amikor veszed ki megint,hát szerintem ha van rá lehetőséged gondolkozás nélkül cseréljétek le.A barátnőm is azt mondta,hogy ha babája lesz tutti lecseréli pedig nagyon szereti ezt az autót.
10/11 anonim válasza:
Nekem 3 ajtós az autóm.Mielőtt megszültem azt hittem,hogy baromi nehéz lesz ki-be rakosgatni a hátsó ülésről.Az anyósülést előre döntöm és simán be tudom rakni úgy,hogy belépek az ülés mögé.5 ajtósba is nehéz,mert ha be akarom kötni a biztonsági övet,rá kell feküdnöm a gyerekre.Én szeretem az autómat,ez miatt NEM adtam volna el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!