Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabával 3 ajtós kocsi?

Kisbabával 3 ajtós kocsi?

Figyelt kérdés
cseréljük le a kocsit 5 ajtósra mire megérkezik a baba? vagy van köztetek aki így van és nem zavarja?
2010. márc. 24. 09:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha tudjátok cseréljétek le. A 3 ajtós nagyon kényelmetlen.
2010. márc. 24. 09:30
 2/11 A kérdező kommentje:
én is azt szeretném. de gondoltam előtte megérdeklődöm, hogy mik a tapasztalatok. egyébként már így is kényelmetlen, sokszor utazunk 4-en, pl Anyósékkal
2010. márc. 24. 09:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 ajtós kocsim van, a babám 15 hónapos. Simán be tudtam rakni a hordozót is, most meg már a gyerekülés van bent. Én szeretem ezt a kocsit, nem cserélném le.
2010. márc. 24. 09:33
 4/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok, ha sokszor visztek másokat is, akkor érdemes lecserélni. Mi sose viszünk senkit, én vezetek, férjem ül a baba mellett, vagy mellettem.
2010. márc. 24. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Az enyem is 3 ajtos es joparszor mar elkaromkodtam magam. :) Sajnos az enyemen nem lehet kikapcsolni a legzsakot igy nem tudom az elso ulesre tenni a hordozot forditva igy a hatso ulesen van. Iszonyatosna nehez ki meg berakni a babat. De ha kitudnam kapcsolni a legzsakot akkor en nem cserelnem le mert imadom.
2010. márc. 24. 09:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Cseréljétek le ha megoldható. Nekem ez mániám is, hogy nem vennék soha 3 ajtós autót vagy ha mégis akkor hátra nem ülhetne senki. Sajnos több esetről hallottam és 1-et a saját szememmel láttam amikor karambol történt és a hátsó utasok bennégtek mert nem tudtak kiszabadulni.
2010. márc. 24. 09:46
 7/11 A kérdező kommentje:
így van nálunk is :( nem kikapcsolható a légzsák, így csak hátulra tudom rakni a babát
2010. márc. 24. 09:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia a barátnőmnek is 3ajtós kocsija van. A légzsák elöl nem kikapcsolható. Az én babám az idősebb, és mikor ő még terhes volt, többször mászkáltunk hármasban ide-oda. Hát a mi 5ajtósunk után a hordozót berakni agyrém volt. Most hogy négyesben mászkálunk, és a két baba hátul van a légzsák miatt, még rosszabb... Az is a problémája hogy az ernyőkocsik keresztbe nem férnek el a csomagtartóban. Szóval az ő tapasztalatai, ill. az én potyautas tapasztalataim azok, hogy nem kényelmes babával.

Ez a bennégős sztori meg borzasztó :( nekem is vannak ilyen félelmeim, ezért nem vennék soha 3ajtóst. De ez már OFF :)

2010. márc. 24. 10:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk 4 ajtósunk van de néha utaztam a barátnőmmel a 3 ajtóssal,amíg egy babóm volt de most,hogy kettő van meg sem próbálom.A bekötés egy kész rituálé bemászol térddel a hátsó részbe ott valahogy bekötöd utána kimászol (ügyelve,hogy ne akadjon a lábad a biztonságiövbe,mert akkor úgy jársz mint a barátnőm hassal landolsz a parkoló aszfaltjára ) és amikor veszed ki megint,hát szerintem ha van rá lehetőséged gondolkozás nélkül cseréljétek le.A barátnőm is azt mondta,hogy ha babája lesz tutti lecseréli pedig nagyon szereti ezt az autót.
2010. márc. 24. 12:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 ajtós az autóm.Mielőtt megszültem azt hittem,hogy baromi nehéz lesz ki-be rakosgatni a hátsó ülésről.Az anyósülést előre döntöm és simán be tudom rakni úgy,hogy belépek az ülés mögé.5 ajtósba is nehéz,mert ha be akarom kötni a biztonsági övet,rá kell feküdnöm a gyerekre.Én szeretem az autómat,ez miatt NEM adtam volna el!
2010. márc. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!