6 hetes babátkat mennyi ideig és milyen gyakra viszitek ki sétálni?
Figyelt kérdés
És mit adtok rá?2010. márc. 24. 08:57
1/6 anonim válasza:
Mi nagyokat szoktunk setalni, volt ugy, hogy majdnem 2 orat is. :) En egy pluss rugit adok ra meg egy vekonyabb sapkat. A pluss rugi alatt van egy rovidujju body meg egy rugdalozo. Betakarom egy vekonyabb baba pokroccal de ha sut a nap akkor a pokrocot is leveszem rolla. Mi kulfoldon elunk es itt jelenleg 16 fok van borus ido, tehat ez erre vonatkozik, nem tudom otthon mi a helyzet. :) Pont ma vagyunk 6 hetesek.
2/6 anonim válasza:
Elso vagyok, bocsi elfelejtettem irni, hogy naponta szoktam kivinni altalaban a 12-13 orai szopi utan mert ilyenkor jokat alszik a babakocsiba.
3/6 anonim válasza:
Szia!Nálunk érdekes a helyzet,ugyanis nekem megkeseríti az életemet a babakocsink!!!!Annyira,de annyira nehéz,hogy a konyháig sem bírom kicipelni,nemhogy le a másodikról meg vissza...De egyébként vinném minden nap.Tegnap volt segítségem (kivételesen),úgyhogy lent voltunk majdnem 2 órán át.Volt rajta egy vastagabb,hosszú ujjú body,egy vastag harisnya,ezeken egy POLÁR együttes,rajta egy overáll,amit nem húztam össze,és nem hajtottam fel az elejét,de betakartam a bébit egy takaróval.Amióta megszületett,másodszor voltunk lent,de a folyosóra minden nap,néha naponta többször is kiviszem.Most kengurura gyűjtök,mert ha állandósul a jó idő,nem akarom,hogy az a r.hadt babakocsi tartson vissza minket.Válaszolsz te is a kérdésedre?
4/6 anonim válasza:
Minél többet van a levegőn annál jobb az étvágya és erősödik az immunrendszere ha van rá lehetőséged akár minden szopi között kimehettek ilyen jó időben.Mi kertes házban lakunk és egész nap kint vannak(két kislányom van 4,5 hós és 3,5 éves) de ne öltöztesd nagyon fel,mert megizzad és még rosszabb.A tarkójánál tudod ellenőrizni benyúlsz a sapkához és ott érzed,hogy izzadt-e.
5/6 anonim válasza:
napi 2*2 óra séta.
plusz néha lent is alszik az udvarunkon, amíg a nagyobbgyerek motorozik
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Mi is szinte minden nap sétálunk 1-1,5 órát,néha autózunk is apával(azt nagyon csípi a kisfiam-jókat tud aludni)Babakocsiban van rajtunk egy rugi, egy bady és egy plüssös overall.
2010. márc. 24. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!