Esti elalvás előtt milyen ételt érdemes adni a babának, hogy jól aludjon?
Én úgy csinálom,hogy először fürdetem,majd utána kap tejpépet.150ml vízből csinálom,este 7 től reggel 7ig alszik,nem ébred.
7 hós
A tejpép is tápszer, de attól még nyugodtan adhatod neki, főleg, hogy már 7 hónapos. AZ én fiam is 7-kor kap tejpépet, majd 8-fél 9 között szopizik, elalszik, és reggel fél 7-7 között kel. Éjjel csak akkor ébred, ha a foga piszkálja.
ҝ
Köszönöm a válaszokat. A kifli+joghurt kimarad, úgy érzem.
Azért idegenkedem a tápszerektől, mert valahogy az az érzésem, azok "felfújják" szegény babákat. Tudom, a mai tápszerek mások, de inkább adok neki valami főzeléket vagy hasonlót. Csak kérdés, mi az, ami telít, de nem terheli a gyomrot.
A tejpép erre tökéletesen alkalmas:) Könnyű, nem terheli a pocakot, viszont a benne lévő gabona tökéletesen telíti:D
ҝ
A kiflis nőcit meg ne vedd fel, ő már 3 hónapos gyereknek azt adna. Meg 8 hónaposnak pacalt.
Az én kisfiam sem "felfújt", pedig tápszert kap kezdettől fogva. De te tudod. A tejpép tényleg segíthet, ha nagyon idegenkedsz a tápszerektől. (B)
Múltkor láttam (B) kisfiát, tényleg nagyon formás baba, látod, az sem szentírás, hogy a tápszer felfújja a babákat:DD
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!