Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mi a véleménye a bilizés...

Kinek mi a véleménye a bilizésről?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy mikor érdemes elkezdeni és hogyan?
2010. márc. 24. 05:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van. Az első kettőnél kb. 18 hónaposan került elő a bili, nem erőltettem semmit. Néha volt csak sikerélmény, inkább 2 éves koruk után mondhatom azt, hogy tudatos volt. Előtte szerintem sokszor csak a véletlen műve volt. A pici 15 hónapos, épp a minap csodálkozva kérdezte tőlem egy 40 körüli anyuka, hogy még van rajta pelenka?!?! Miért ne lehetne? A 2 másik gyerekem is 3 évesen szoba- és ágytiszta volt, tehát mehettek oviba, baleset soha nem fordult elő, pedig egész nap ott voltak, itthon kb. 2-szer kellett ezért ágyneműt, ruhát cserélni.

Én azt mondom, hogy a legjobb időszak a nyár, amikor egy kis pólóban, trikóban, bugyiban lehet szaladgálni, és nem erőltetni semmit. Gyakran hallom én is 55-60 körüli nőktől, hogy "én bizony jól elvertem, ha egy évesen nem a bilibe wc-zett!" Ezen mindig megbotránkozom. De mindenki csinálja, ahogy akarja, én nem fogom erőltetni most sem:)

2010. márc. 26. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!