Sírás nélkül lehet húzni az etetések közötti időt?
Figyelt kérdés
12 hetes a fiam, tápszeres. 2 óránként eszik, hasfájós. Nem vészesen de azért az. Tegnap délután valahogy kijött, hogy kb 3 és fél óránként evett és jöttek is a pukik, talán meg is oldódna a probléma ha mindig 3 óránként enne. De hogy kellene csinálni?? Ha enni kér és nem adok neki akkor ordít természetesen szóval meg is etetem. De ez így neki nem jó. Víz nem működik.2015. dec. 22. 07:47
11/13 anonim válasza:
Lehet akkor tapszert kellene valtani!
12/13 A kérdező kommentje:
Váltottunk. Korábban mikor ez elkezdődött beba ha sensitive-et kapott. Reméltem az a baj, hogy nem ízlik neki. Az orvos beba 1 pro-t írt fel de ugyanez a helyzet továbbra is.
2015. dec. 23. 12:14
13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudtam húzni az időt, megint tápszert váltottunk, megoldotta a problémát. A fiam pukizik is rendesen, második napja kapja a milumilt, igaz kicsit kinlódik evések után de jönnek gyorsan a pukik és nem zavarják az alvásban, tegnap végig is aludta az egész délutánt.
Köszönöm mindenkinek a választ!
2015. dec. 29. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!